2 φωτογραφίες »

Η μόνη εικόνα που έχει έρθει στο φως είναι τραβηγμένη από ψηλά μέσα σε σκοτεινό περιβάλλον.

Νέο teaser για το Polestar Precept

1.496 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2020)

H Polestar θα παρουσιάσει σήμερα το νέο της concept κάτω από την ονομασία Precept, ωστόσο οι πληροφορίες για αυτό είναι λιγοστές.

Η μόνη εικόνα που έχει έρθει στο φως είναι τραβηγμένη από ψηλά μέσα σε σκοτεινό περιβάλλον αλλά ακόμα και έτσι, μπορούμε να διακρίνουμε την γνώριμη σχεδίαση των εμπρός φωτιστικών σωμάτων και ότι τα πίσω φώτα ενώνονται μεταξύ τους με μια λεπτή γραμμή.

Η Polestar περιγράφει για το μοντέλο: «Precept: ένας κανόνας που σκοπό έχει να ενημερώνει για τη συμπεριφορά ή τη σκέψη. Με άλλα λόγια, ένας τρόπος να δηλώσετε πώς θέλετε να προχωρήσετε. Ξεκινώντας όπως θέλετε να συνεχίσετε. Δηλώνοντας τις προθέσεις σας. Ένα μανιφέστο. Είναι επίσης το όνομα για κάτι που παίρνει όλες μας τις φιλοδοξίες και τις συνδυάζει».

Οι αναφορές κάνουν λόγο πως πρόκειται είτε για ένα concept που θα θελήσει να αναδείξει μια νέα σχεδιαστική ταυτότητα με σκοπό να διαφοροποιηθεί περισσότερο η Polestar από την Volvo ή για ένα concept που θα μας προϊδεάζει για κάποιο νέο μοντέλο, πιθανότατα κάποιο crossover με ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο.

Με την Polestar να έχει ανακοινώσει πως θα βρίσκεται στην Γενεύη, είναι πολύ πιθανό να δούμε το μοντέλο να κάνει εκεί την πρεμιέρα του μπροστά σε κοινό.
 

peugeot
NISSAN