Νέο teaser για το ηλεκτρικό Mazda (+vid)

1.754 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2019)

Το κουβάρι της αποκάλυψης του πρώτου ηλεκτρικού Mazda ευρείας παραγωγής ξετυλίγεται. Δείτε το νέο teaser video.


Mια καλή γεύση από το τι πρέπει να περιμένουμε από τον εσωτερικό διάκοσμο του πρώτου ηλεκτρικού Mazda ευρείας παραγωγής έδωσε η εταιρεία λίγες μέρες πριν το μοντέλο κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση του Τόκυο.

Στην αρχή του video η Mazda θέλει να δώσει έμφαση στο γεγονός ότι τα υλικά με τα οποία κατασκευάστηκε η καμπίνα επιλέχθηκαν για άνεση και «φιλικότητα προς το περιβάλλον» ενώ στην συνέχεια, εμφανίζεται για ένα καρέ ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου και ο περιστροφικός διακόπτης που ελέγχει το σύστημα infotainment.

Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας αναμένεται να είναι ένα SUV, έχοντας πάρει μία πρώτη γεύση από το πρωτότυπο e-TPV (Electric Technology Prove-Out Vehicle). Θα χρησιμοποιεί πιθανότατα μια μπαταρία 35.5kWh και ένα μόνο ηλεκτρικό κινητήρα που θα παρέχει 141 ίππους, με την ισχύ να πηγαίνει αποκλειστικά στον εμπρόσθιο άξονα. Η αυτονομία που θα έχει θα κυμαίνεται μεταξύ των 193 και 240 χιλιομέτρων, ενώ θα είναι σε θέση να δέχεται  οικιακή φόρτιση 6,6kW και ταχεία φόρτιση 50kW. Αυτό που ίσως δεν θα αρέσει στους γνήσιους petrolheads θα είναι η προσθήκη στην καμπίνα ενός τεχνητού ήχου από έναν 4κύλινδρο κινητήρα βενζίνης.

Παράλληλα η Mazda θα εισαγάγει επίσης μια σύγχρονη έκδοση του φημισμένου περιστροφικού κινητήρα της, ως range-extender του ηλεκτρικού της αυτοκινήτου. Ακριβείς πληροφορίες αναμένεται να γίνουν γνωστές στις 23 Οκτωβρίου όταν κα θα ντεμπουτάρει το μοντέλο.

LEASING APRILIOS
skoda