Νέος V8 από την Chevrolet: Προσδοκίες για πάνω από 755 άλογα

Νέος V8 από την Chevrolet: Προσδοκίες για πάνω από 755 άλογα

1.734 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2021)

Όσο περιμένουμε με ανυπομονησία την Corvette Z06 να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Οκτωβρίου, η Chevrolet Performance δημοσίευσε ένα μυστήριο μικρό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το ερώτημα «Μπορείς να διαχειριστείς περισσότερη δύναμη;».

Το μυστήριο βίντεο

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Chevrolet Performance εμφανίζεται μόνο μία ημερομηνία και ακούγεται το «μαρσάρισμα» ενός κινητήρα, εγείροντας την περιέργεια και αυξάνοντας τον ενθουσιασμό. Η ημερομηνία 20.10.21, δηλαδή στις 20 Οκτωβρίου του 2021, επισημάνεται από την αμερικανική εταιρία ως «η μέρα που θα αλλάξει η ιστορία» με τον βρυχηθμό ενός δυνατού V8 για μουσική υπόκρουση.

Διάδοχος του γνωστού LT5
Οι πληροφορίες είναι σχετικά ελλιπείς με το αν η εταιρεία αναφέρεται στη δημιουργία ενός πιο δυνατού κινητήρα ή πρόκειται για μια άλλη αμερικάνικη έκδοση του πανίσχυρου COPO Camaro, όπως ανέφεραν κάποιοι οπαδοί της μάρκας. Το γεγονός όμως είναι, πως η Chevrolet πριν από ένα μήνα διέκοψε την παραγωγή του LT5, του γνωστού υπερτροφοδοτούμενου 6,2 λίτρων V8 κινητήρα που ξεκίνησε την καριέρα του το 2018.

Προσδοκίες για πάνω από 755 ίππους
Η 20η Οκτωβρίου φαίνεται να είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για την παρουσίαση ενός καινούργιου κινητήρα, που θα εξοπλίζει το νέο «όπλο» της Chevrolet, σύμφωνα με το αμερικανικό στρατόπεδο. Οι προσδοκίες πάντως είναι αρκετά υψηλές, περιμένοντας να δούμε μεγαλύτερο νούμερο από τα 755 άλογα του προκατόχου της.

Πως σου φαίνεται που η Chevrolet επιμένει ακόμα στους V8, κόντρα στην μόδα των ηλεκτροκίνητων και υβριδικών supercar; Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
4green