2 φωτογραφίες »

Ο σχεδιασμός του αναπνευστήρα θα προέρχεται από την Airon Corp.

Νοσοκομειακοί αναπνευστήρες από την Ford

2.079 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2020)

Οι δυσκολίες που έχει επιβάλει η παγκόσμια πανδημία στην καθημερινότητα των ανθρώπων δεν αφήνουν αδιάφορη τη Ford, η οποία μπαίνει στη «μάχη» ανακοινώνοντας την έναρξη παραγωγής 50.000 νοσοκομειακών αναπνευστήρων, οι οποίοι θα είναι έτοιμοι σε 100 ημέρες!

Όπως γνωστοποίησε η μάρκα, σε αυτή την προσπάθεια δε θα είναι μόνη της καθώς θα έχει τη συμπαράσταση της GE Healthcare, με την οποία θα συνεργαστεί για να φέρει εις πέρας το έργο της. Παράλληλα έγινε γνωστό πως η κατασκευή των 50.000 νοσοκομειακών αναπνευστήρων θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιό της στο Rawsonville του Μίτσιγκαν.
 
Ο σχεδιασμός του αναπνευστήρα θα προέρχεται από την Airon Corp., η οποία είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται σε υψηλής τεχνολογίας ιατρικά προϊόντα. Με τις ικανότητες παραγωγής της Ford και την κλινική τεχνογνωσία της GE Healthcare, οι αναπνευστήρες αναμένεται να γίνουν το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση που υπάρχει στις ΗΠΑ.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αναπνευστήρας «GE / Airon Model A-E» έχει σχεδιαστεί για γρήγορη εγκατάσταση και μπορεί να ενσωματωθεί τάχιστα ακόμα και στις αίθουσες έκτακτης ανάγκης που δημιουργούνται για να φιλοξενήσουν τυχών ανθρώπους που θα χρειαστούν νοσηλεία και μηχανική αναπνευστική υποστήριξη.
 
Το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 20 Απριλίου και σε 100 ημέρες μετά υπολογίζεται πως θα έχει επιτευχθεί η κατασκευή των 50.000 αναπνευστήρων. Συγκεκριμένα η Ford σκοπεύει να παράγει 1.500 αναπνευστήρες μέχρι το τέλος Απριλίου, 12.000 μέχρι το τέλος Μαΐου και 50.000 μέχρι τις 4 Ιουλίου. Τελικός στόχος είναι η παραγωγή 75.000 τέτοιων μηχανημάτων έως το τέλος του Ιούλη. Ωστόσο, η μάρκα σημείωσε πως θα στείλει άμεσα μια ομάδα στη Φλόριντα για να «τρέξει» με την Airon τις διαδικασίες παραγωγής το συντομότερο δυνατό.

AUTOFIT PASXA
4green