Όπως και το τωρινό ΤΤ RS, θα παίρνει ισχύ από τον ίδιο 5κύλινδρο κινητήρα των 2,5 λίτρων.

Όσον αφορά τέλος τις τιμές, πηγές από το στρατόπεδο της μάρκας αναφέρουν ότι αναμένεται να υπάρξει μια μικρή αύξηση.

Πιο σπορτίφ το ανανεωμένο Αudi TT RS

3.361 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2018)

Σε στάδιο δοκιμών βρίσκεται το ανανεωμένο ΤΤ RS, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι αναμένεται πολύ σύντομα και η επίσημη παρουσίαση του. Δείτε το και διαβάστε τι πρέπει να περιμένουμε.

Στον κατασκοπευτικό φακό «πιάστηκε» επ αυτοφώρω το ανανεωμένο Audi TT RS έχοντας πάνω του ελαφρύ καμουφλάζ κατά την διάρκεια των δοκιμών του στην πίστα του Nurburgring.

Aπό τα λίγα που μπορούμε να διαπιστώσουμε είναι ότι όταν παρουσιαστεί θα ξεχωρίζει σε σχέση με το προ-ανανέωσης μοντέλο, χάρη στον πιο σπορτίφ μπροστινό προφυλακτήρα με μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα, στις μεγάλες δαγκάνες φρένων και στις στρογγυλές RS απολήξεις της εξάτμισης, ενώ αναφορές κάνουν λόγο ότι θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις και στην σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων LED.
 
Όπως και το τωρινό ΤΤ RS, θα παίρνει ισχύ από τον ίδιο 5κύλινδρο κινητήρα των 2,5 λίτρων και χωρίς καμία αλλαγή σε ιπποδύναμη ενώ το μοτέρ θα συνεργάζεται με σύστημα τετρακίνησης και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων που θα του επιτρέπει να φτάνει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα. Παρόμοιες αλλαγές αναμένεται να λάβουν χώρα και στην υπόλοιπη γκάμα ΤΤ, όπως το Coupe, το Roadster και το ΤΤ S, ωστόσο η ισχύς των υπόλοιπων εκδόσεων θα διαφέρουν.

Όσον αφορά τέλος τις τιμές, πηγές από το στρατόπεδο της μάρκας αναφέρουν ότι αναμένεται να υπάρξει μια μικρή αύξηση, λόγω κυρίως κάποιων νέων τεχνολογικών συστημάτων που θα εξοπλίσουν το ανανεωμένο μοντέλο.
 

peugeot
NISSAN