Στο πλαίσιο του προγράμματος «DAF Transport Efficiency» για το 2015, οι κινητήρες PACCAR MX-11 και MX-13 έχουν δεχθεί αρκετές αναβαθμίσεις.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «DAF Transport Efficiency» για το 2015, οι κινητήρες PACCAR MX-11 και MX-13 έχουν δεχθεί αρκετές αναβαθμίσεις.

Πολλές τεχνολογικές καινοτομίες από τη DAF

1.577 Επισκέψεις στο άρθρο (30/12/2014)

Από τις αρχές του 2015, η DAF Trucks αναμένεται να προσφέρει πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες και αναβαθμίσεις των προϊόντων της, συμβάλλοντας την αποδοτικότητα του έργου των πελατών της.

Συγκεκριμένα, μέσω του προγράμματος «DAF Transport Efficiency», η σουηδική εταιρεία αναμένεται να προσφέρει αναβαθμίσεις στη γκάμα των εκδόσεων του κινητήρα PACCAR MX καθώς και τεχνολογικές καινοτομίες όπως τα συστήματα Predictive Cruise Control, Predictive Shifting και Eco Mode, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη μείωση της μέσης κατανάλωσης καυσίμου των οχημάτων της κατά 4% - 5%. Παράλληλα, τα νέα αεροδυναμικά βοηθήματα αναμένεται να συμβάλλουν στην περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.Αναβαθμίσεις στον PACCAR MXΤόσο το μηχανικό σύνολο PACCAR MX-11 όσο και ο PACCAR MX-13 έχουν δεχθεί σημαντικές αναβαθμίσεις προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η απόδοση τους.Η ροή του λιπαντικού στον MX-11 των 10,8λτ. έχει τροποποιηθεί ενώ οι αλλαγές στον σχεδιασμό του θαλάμου καύσης, το τροποποιημένο σύστημα τροφοδοσίας και το αναβαθμισμένο λογισμικό, επιφέρουν σημαντική βελτίωση στη διαδικασία καύσης.Αντίστοιχα, νέος είναι υπερτροφοδότης στο μηχανικό σύνολο MX-13 των 12,9λτ. ενώ και ο επίσης νέος εκκεντροφόρος, επιφέρει βελτιωμένο χρονισμό των βαλβίδων. Παράλληλα, ο MX-13 έχει να επιδείξει νέα αντλία νερού δύο σταδίων, μειωμένες τριβές στο εσωτερικό του και νέο λογισμικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LEASING APRILIOS
skoda