Ενώ η Land Rover είναι απασχολημένη με την κατασκευή του νέου Defender, η Kahn Design και η Chelsea Truck παρουσίασαν το δικό τους Pick-Up Land Rover Defender.

Ξεκινώντας από το μπροστινό μέρος, ο νέος προφυλακτήρας φιλοξενεί τα φώτα ημέρας, ενώ θέση παίρνει και η X-Lander γρίλια.

Στο εσωτερικό, βλέπουμε τη καμπίνα να έχει επωφεληθεί από νέα μπροστινά καθίσματα.

Πόσα θα έδινες για αυτό το Pick-Up;

3.469 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2018)

Ενώ η Land Rover είναι απασχολημένη με την κατασκευή του νέου Defender, η Kahn Design και η Chelsea Truck παρουσίασαν το δικό τους Pick-Up Land Rover Defender, το οποίο αν και μεταχειρισμένο μοιάζει με καινούργιο.

Το κλασικό βρετανικό SUV μετατράπηκε σε ένα τετράθυρο Pick-Up και βάφτηκε σε ένα μαύρο χρώμα, έχοντας παράλληλα ενσωματωμένα νέα στοιχεία που το διαφοροποιούν ακόμα περισσότερο.
 
Ξεκινώντας από το μπροστινό μέρος, ο νέο προφυλακτήρας φιλοξενεί τα φώτα ημέρας, ενώ θέση παίρνει και η X-Lander γρίλια. Το ανακατασκευασμένο καπό και η σατέν μαύρη οροφή προσθέτουν ακόμα δύο νέα στοιχεία, ενώ οι εξωτερικές αλλαγές ολοκληρώνονται με πληθώρα αναβαθμίσεων όπως τα πρόσθετα φώτα στην οροφή, του καινούργιους τροχούς 16 ιντσών, νέες απολήξεις εξάτμισης, αλλά και ένα νέο κιτ ανάρτησης που ψηλώνει το Defender κατά 50,8 χιλιοστά.
Στο εσωτερικό, βλέπουμε τη καμπίνα να έχει επωφεληθεί από νέα μπροστινά καθίσματα, ένα δερμάτινο τιμόνι με αλουμινένια χαρακτηριστικά και πεντάλ αλουμινίου. Επιπλέον η αίσθηση που λαμβάνουμε είναι πως πρόκειται για ένα πιο πολυτελές εσωτερικό σε σχέση με το απλό Defender, κάτι που τονίζεται ακόμα περισσότερο από τα δερμάτινα καθίσματα μπρος και πίσω.
 
Η Chelsea Truck λέει πως τροφοδοτείται από έναν πετρελαιοκινητήρα 2,2 λίτρων συνδυασμένος με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και έχει διανύσει μόλις 13,679 χλμ. Τέλος να σημειώσουμε πως το Land Rover Defender βρίσκεται προς πώληση στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για 69.999 λίρες (περίπου 78.600 ευρώ).

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN