H Lamborghini Urus ST-X Concept.

Στα σκαριά Urus Performante

2.034 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2019)

Θέμα χρόνου είναι να λανσαριστεί μια ακόμη πιο ισχυρή Urus σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της ιταλικής φίρμας.


Πάνω σε μια πιο ισχυρή έκδοση της Urus εργάζεται η Lamborghini σύμφωνα με όσα δήλωσε και ο τεχνικός διευθυντής της γνωστής ιταλικής φίρμας κατασκευής σπορ αυτοκινήτων, κ. Maurizio Reggiani.

O ίδιος είπε: «Πιστεύω πως θα δούμε μια Urus σε έκδοση Performante. Ξέρετε, στην Lamborghini, πολλά χρόνια πριν, στην εποχή της Gallardo, καθορίσαμε την στρατηγική αυτή. Η Gallardo ήταν η πρώτη και συνεχίσαμε με τις Aventador και Huracan. Θα συνεχίσουμε με αυτή την στρατηγική αλλά πρέπει κάποιες φορές να εξελιχτείς με τρόπο μη προβλέψιμο. Αυτός είναι ο στόχος μας με την Urus. Eίναι δύσκολο να μιλάμε για την Lamborghini χωρίς να αναφέρουμε τα προηγούμενα μοντέλα».

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η πιο ισχυρή Urus θα λάβει νέα ανάρτηση και διαφορετικά ρυθμισμένα οδηγικά modes. Aκόμα, τα αεροδυναμικά πακέτα των Huracan Performante και Aventador SVJ θα αποτελέσουν την έμπνευση για την νέα έκδοση της Urus ενώ τέλος, πολύ πιθανή είναι να γίνει κάποια μείωση στο βάρος του αυτοκινήτου.

Στο μηχανοστάσιο, κατά πάσα πιθανότητα, θα βρίσκεται ο ίδιος V8 twin-turbo κινητήρας των 4,0 λίτρων με ισχύ αυτή την φορά κοντά στα 700 άλογα. Αυτή την στιγμή, στην «απλή» Urus, η απόδοση του μοτέρ φτάνει τα 650 άλογα και τα 850 Nm ροπής. Τέλος, η Urus θα λάβει στο μέλλον και μια plug-in υβριδική έκδοση δανειζόμενη το υβριδικό κινητήριο σύνολο της Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid με ισχύ κοντά στα 680 άλογα.
 

NEO TRAFIC
skoda