Στα σχέδια της Audi o ερχομός ενός νέου A3
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στα σχέδια της Audi o ερχομός ενός νέου A3

4.164 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2022)

Η Audi έχει στα πλάνα της την κατασκευή ενός νέου Α3 αλλά την ίδια στιγμή σχεδιάζει να αποσύρει σταδιακά δύο μοντέλα της τωρινής γκάμας της.

Τα επόμενα σχέδια των Γερμανών

Η Audi σχεδιάζει να κάνει σημαντικές αλλαγές στην γκάμα της τα επόμενα χρόνια με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο πως η μάρκα με τους τέσσερις κύκλους αναμένεται να σταματήσει την παραγωγή του Q2 crossover αλλά και του μικρού A1, καθώς επιθυμεί να εστιάσει στην κατασκευή μεγαλύτερων και πιο ακριβών αυτοκινήτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Το A3 θα αποτελέσει τη βάση της γκάμας μας»

Οι φήμες ήθελαν την Audi να σκέφτεται να σταματήσει και το μικρομεσαίο της, το A3 Sportback, ωστόσο ο CEO της μάρκας, κ.Markus Duesmann ξεκαθάρισε πως το μοντέλο θα παραμείνει στην οικογένεια της Audi, ως το πιο προσιτό μοντέλο της μάρκας. «Το A3 ή ο διάδοχός του θα αποτελέσει τη βάση της γκάμας μας. Στην κατηγορία του A3 θα προσφέρουμε μια σειρά από οχήματα».

Η τελευταία πρόταση του Duesmann αποκαλύπτει πως η Audi θα προσφέρει περισσότερα από ένα αυτοκίνητα στην κατηγορία των μικρομεσαίων. Αυτό σημαίνει πιθανότατα πως το επόμενο A3 θα συνεχίσει να προσφέρεται σε hatchback και σεντάν εκδόσεις και πως η Audi ετοιμάζει τη νέα γενιά του Q3.
 

Αμιγώς ηλεκτρική η επόμενη γενιά

Αν και είναι νωρίς να πούμε ποια κατεύθυνση θα πάρει το επόμενο A3, η λογική λέει πως η επόμενη γενιά θα προσφερθεί αποκλειστικά ως αμιγώς ηλεκτρικό. Oι Γερμανοί έχουν ήδη ανακοινώσει πως το τελευταίο μοντέλο με θερμικό κινητήρα θα λανσαριστεί το 2025, άρα, με δεδομένο πως το επόμενο Α3 θα έρθει στην αγορά το 2027, ο διάδοχος του Α3 θεωρείται σίγουρο πως θα είναι αμιγώς ηλεκτρικός.

Πριν πάντως καλωσορίσουμε την επόμενη γενιά, το Audi A3 θα ανανεωθεί γύρω στο 2024, όπως θα συμβεί φυσικά και με τις πιο ισχυρές εκδόσεις του, το S3 και το RS3.

Τo πλάνο των Γερμανών
- Κρατά το Α3 στη γκάμα της η Audi
- Αμιγώς ηλεκτρική η επόμενη γενιά
- Δεν συνεχίζουν Α1 και Q2
Ανάμεσα σε Audi A3 και Mercedes A-Class, εσύ ποιο premium μικρομεσαίο θα διάλεγες;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
NISSAN