2 φωτογραφίες »

Στην Γενεύη το Battista Anniversario

1.554 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2020)

To υπεραυτοκίνητο των 1.900 ίππων θέλει να γίνει το ταχύτερο και πιο ισχυρό μοντέλο που έχει κατασκευαστεί ποτέ στην Ιταλία.


Η Automobili Pininfarina θα παρουσιάσει την απόλυτη έκφραση του DNA της στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον επόμενου μήνα με την παγκόσμια πρεμιέρα του Battista Anniversario - ένα καθαρό ηλεκτρικό υπερ-GT. Το Battista Anniversario γιορτάζει την 90ή επέτειο της Pininfarina και αποτίει φόρο τιμής στον ιδρυτή της Battista `Pinin` Farina.

Η πρεμιέρα του υπεραυτοκινήτου γίνεται την στιγμή που η ανάπτυξη του Battista επιταχύνεται και εμφανίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το κινητήριο σύνολο των 1.900 ίππων έχει αρχίσει να δοκιμάζεται και μέχρι στιγμής έχει περάσει όλα τα τεστ με άριστα. Το επόμενο βήμα είναι να δοκιμαστεί στα χέρια του βετεράνου οδηγού της F1, Nick Heidfeld που έχει αναλάβει ρόλο οδηγού Ανάπτυξης στην Automobili Pininfarina. Το καλοκαίρι του 2020, μερικοί τυχεροί θα μπορέσουν να γευτούν από κοντά τις επιδόσεις και τις ικανότητες του μοντέλου μέσω ειδικών event.

Συνολικά θα κατασκευαστούν «στο χέρι» 5 αυτοκίνητα στις εγκαταστάσεις της φίρμας στο Cambiano της Ιταλίας και θα αποτελεί, σύμφωνα με την φίρμα, το πιο γρήγορο και πιο ισχυρό αυτοκίνητο που έχει βγει ποτέ από τα σύνορα της Ιταλίας.
 

FORD E-TRANSIT
citroen