Tο concept Vision E.

Στην Τσεχία τα ηλεκτρικά της Skoda

1.765 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2017)

Στην εποχή της ηλεκτροκίνησης θα περάσει η Skoda η οποία αναμένεται να κατασκευάσει τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα στις εγκαταστάσεις της στην Τσεχία.

Το πρώτο όχημα στα σχέδια ηλεκτροκίνησης της Skoda, θα είναι μια plug-in  έκδοση της ναυαρχίδα της, του Superb, το οποίο θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της Kvasiny που βρίσκεται στην Τσεχία και θα λανσαριστεί το 2019.
 
Εκτός από τις plug-in υβριδικές εκδόσεις, η Skoda ανέφερε πως σχεδιάζει να εισάγει στις αγορές πέντε πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα κάτι το οποίο θα συμβεί σταδιακά μέχρι το 2025. Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο θα παραχθεί στο εργοστάσιο της Mlada Boleslav και με τη σειρά του θα λανσαριστεί το 2020.
Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο εργοστάσιο εκτός από τα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, θα κατασκευάσει και μεμονωμένα εξαρτήματα για τα plug-in υβριδικά μοντέλα του VW Group κάτι που θα συμβεί από το 2019.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως η εταιρεία είχε προϊδεάσει το κοινό της για την ενασχόλησή της με την ηλεκτροκίνηση παρουσιάζοντας στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης το concept Vision E, το οποίο βλέπεται στην εικόνα.

NEO TRAFIC
skoda