Στην τελική ευθεία έχει μπει το Polestar 2, το οποίο βρίσκεται στα τελικά στάδια της αναπτυξιακής του διαδικασίας.

Οι τιμές για το επερχόμενο Polestar 2 ξεκινούν από τις 58.800 ευρώ για τη Γερμανία, ενώ το πακέτο Performance κοστίζει 6.000 ευρώ.

Στην τελική ευθεία το Polestar 2

1.355 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2019)

Στην τελική ευθεία έχει μπει το Polestar 2, το οποίο βρίσκεται στα τελικά στάδια της αναπτυξιακής του διαδικασίας, πριν μπει στη γραμμή παραγωγής στις αρχές του 2020.


Τα πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της εταιρείας θα είναι ένα τετρακίνητο σπορ σεντάν 408 ίππων και 660 Nm ροπής, το οποίο θα μπορεί να κάνει το σπριντ των 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από 5 δευτερόλεπτά, σύμφωνα με όσα έχει εκμυστηρευτεί η εταιρεία. Παράλληλα διαθέσιμο θα είναι και ένα προαιρετικό πακέτο απόδοσης (Performance), το οποίο προσθέτει  ισχυρότερο σύστημα πέδησης από τη Brembo, αλλά και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ Οhlins.
 
Όπως αναφέρει η Polestar, το δεύτερο μοντέλο της για να διασφαλίσει την ικανότητά του να κυκλοφορεί σε όλες τις χώρες και κυρίως σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες έχει δοκιμαστεί μεταξύ άλλων στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νότιο Αφρική, την Κίνα, τη Γερμανία, την Ισπανία, ενώ έφτασε μέχρι τον Αρκτικό Κύκλο στα βόρεια της Σουηδίας.
 
Οι τιμές για το επερχόμενο Polestar 2 ξεκινούν από τις 58.800 ευρώ για τη Γερμανία, ενώ το πακέτο Performance κοστίζει 6.000 ευρώ. Τέλος να σημειώσουμε πως το αμιγώς ηλεκτρικό Polestar 2 θα προσφέρεται με μπαταρία 78 kWh που του δίνει μια εκτιμώμενη –από την εταιρεία- αυτονομία κίνησης των 500 χιλιομέτρων σύμφωνα με τον κύκλο δοκιμών WLTP.
 
Οι πρώτες παραδόσεις των πελατών στην Ευρώπη θα αρχίσουν τον Ιούνιο του 2020.

AUTOFIT PASXA
skoda