Στις ΗΠΑ μεταφέρεται το πρωτάθλημα της Formula 1 αυτή την εβδομάδα.

Στις ΗΠΑ και το Ώστιν η Formula 1

3.859 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2018)

Στις ΗΠΑ μεταφέρεται το πρωτάθλημα της Formula 1 αυτή την εβδομάδα, όπου θα λάβει χώρα το Grand Prix του Ώστιν. Η διαχείριση των ελαστικών από τις ομάδες και τους οδηγούς ίσως κρίνει τον τίτλο, οπότε καλό θα είναι να ρίξουμε μια ματιά στις επιλογές της Pirelli.

Η Pirelli είναι χορηγός ονόματος στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών για το οποίο έχουν επιλεγεί η μαλακή, η πολύ μαλακή και η πάρα πολύ μαλακή γόμα: Πρόκειται για την ίδια 3αδα που χρησιμοποιήθηκε στην πρεμιέρα της σεζόν στην Αυστραλία πριν από επτά μήνες. Από τότε ο συνδυασμός αυτός υιοθετήθηκε σε άλλους 3 αγώνες (Αζερμπαϊτζάν, Γαλλία, Αυστρία).
Ο αγώνας αυτού του Σαββατοκύριακου είναι κρίσιμος για την μάχη του πρωταθλήματος οδηγών. Αυτό προσθέτει ένταση σε μια πίστα που είναι θεαματική και διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία από πολλές άλλες πίστες του προγράμματος.
 
Δεδομένου ότι έως τώρα, σε 14 αγώνες, έχουμε δει κατάρριψη είτε ρεκόρ γύρου αγώνα, είτε απόλυτο ρεκόρ γύρου πιστεύουμε ότι το Pirelli Grand Prix ΗΠΑ θα είναι το επόμενο στο οποίο θα γραφτεί ιστορία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
skoda