Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Kia και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Kia και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Σχέδια «μαρτυρούν» το ανανεωμένο Kia Sorento

2.421 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2022)

Το ανανεωμένο Kia Sorentο βρίσκεται σε διαδικασία δοκιμών και σχέδια μας προσφέρουν μία πρώτη οπτική στην εξωτερική εμφάνιση αλλά και στις αλλαγές που θα έχει το κορεατικό SUV.

Σε δοκιμές τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα

Τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα του ανανεωμένου Kia Sorentο έχουν κάνει την εμφάνισή τους στους δρόμους της Ευρώπης. Οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί, όπως συνηθίζουν, τα εντόπισαν και τα κατέγραψαν. Παρόλο το καμουφλάζ που υπήρχε κυρίως στο μπροστινό μέρος, καταφέραμε να δούμε κάποιες σχεδιαστικές αλλαγές, οι οποίες ενέπνευσαν τους σχεδιαστές να αποτυπώσουν σε ανεπίσημα σχέδια την εμφάνιση του φρεσκαρισμένου Sorentο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αλλαγές στα δύο άκρα

Το ίδιο λοιπόν έκαναν και οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa.ru, δημιουργώντας δύο αποκλειστικά σχέδια που αποτελούν την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα για το ανανεωμένο Kia Sorentο έστω και ανεπίσημα. Σύμφωνα λοιπόν με όσα βλέπουμε το ανανεωμένο Sorento θα προχωρήσει σε ένα λίφτινγκ στο «πρόσωπό» του λαμβάνοντας επανασχεδιασμένους προβολείς με φώτα ημέρας LED σε σχήμα C και νέα μάσκα. Αλλαγές έχουν συμβεί και στο πίσω μέρος, ύστερα από την τοποθέτηση μίας LED μπάρας, η οποία ενώνει τα φωτιστικά σώματα, τρέχοντας από τη μία άκρη στην άλλη.    

Εξηλεκτρισμένα σύνολα βενζίνης και diesel

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων του Kia Sorento στην Ευρώπη αποτελείται από Plug-in υβριδικά και υβριδικά κινητήρια σύνολα με μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου. Η πρώτη υβριδική επιλογή αποτελείται από έναν 1.600άρη T-GDI τούρμπο κινητήρα βενζίνης, ένα ηλεκτρικό μοτέρ και μια μπαταρία λιθίου 14,9 kWh συνολικής απόδοσης 230 ίππων και 350 Nm ροπής. Στην εν λόγω έκδοση το Sorento θα συνοδεύεται με 6άρι αυτόματο κιβώτιο. Στο diesel, το Sorento διατίθεται στην Ευρώπη με τον 4κύλινδρο Smartstream των 2,2 λίτρων με ισχύ 202 άλογα και 440 Nm ροπής σε συνδυασμό με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της φίρμας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
4green