Σκοπός της νέας συνεργασίας της Kia Hellas και της Wallbox είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων φόρτισης των ηλεκτρικών και Plug-In υβριδικών αυτοκινήτων της Kia.

Συνεργασία Kia Hellas και Wallbox

1.815 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2020)

Τη συνεργασία της με την Armet Mobility, που αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των φορτιστών Wallbox στην Ελλάδα, ανακοίνωσε η Kia.


Σκοπός της νέας συνεργασίας της Kia Hellas και της Wallbox είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων φόρτισης των ηλεκτρικών και Plug-In υβριδικών αυτοκινήτων της Kia, για τους πελάτες και τους επίσημους εμπόρους της κορεατικής μάρκας.
 
Η εταιρεία Wallbox, κατασκευάζει έξυπνες λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων για να βελτιώσει τον τρόπο διαχείρισης, χρήσης και αποθήκευσης ενέργειας. Δημιουργεί έξυπνα συστήματα φόρτισης που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής με εξαιρετικό σχεδιασμό, δημιουργώντας ένα έξυπνο οικοσύστημα μεταξύ αυτοκινήτου, φορτιστή, σπιτιού και τηλεφώνου.
 
Η Wallbox έχει εγκαταστήσει πάνω από 40.000 μονάδες φόρτισης σε 30 ευρωπαϊκές αγορές αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Προσφέρει ευέλικτες και απλές εφαρμογής λύσεις φόρτισης με δυνατότητες υψηλής τεχνολογίας, όπως αναγνώριση προσώπου, οθόνες αφής και ασφαλή έλεγχο πρόσβασης. Επιπλέον μέσο της πλατφόρμας myWallbox, δίνεται δωρεάν η δυνατότητα στον πελάτη για την απομακρυσμένη διαχείριση του σταθμού φόρτισης έτσι ώστε να κάνει τη φόρτιση ενός αυτοκινήτου τόσο εύκολη όσο η φόρτιση ενός smartphone.
 
Στόχος της νέας συνεργασίας είναι οι σταθμοί φόρτισης  να έχουν τοποθετηθεί εντός του 2020 στην πλειονότητα του δικτύου της μάρκας για την εξυπηρέτηση των πελατών.
 
Να σημειώσουμε ότι η Kia διαθέτει ήδη δύο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ελληνική αγορά: το crossover e-Niro, αλλά και το e-Soul. Αμφότερα εξοπλίζονται με δύο εκδόσεις μπαταριών 39,2 kWh και 64 kWh και με όλα τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας, άνεσης και υποβοήθησης οδηγού και συνοδηγού, συνοδευόμενα, σύμφωνα με τη μάρκα, από την 7ετή εγγύηση ή 150.000χλμ της Kia.

SPRING SEAT
NISSAN