• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αυτά είναι τα 5 πιο προσιτά μοντέλα της αγοράς που «σπάνε» το φράγμα των 200 χλμ./ώρα. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στο αναλυτικό μας θέμα.

5 προσιτά με μεγάλη τελική

Διαβάστηκε από 19364 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/3/2017

Καλή η κατανάλωση, καλό το 0-100 χλμ./ώρα, καλές και οι ρεπρίζ, όμως άλλο πράγμα είναι να ξέρεις πως μπορείς να πας με πάνω από 200 χλμ./ώρα, ακόμη και αν δεν θα το κάνεις ποτέ στη ζωή σου. Παρακάτω, λοιπόν, παρουσιάζουμε 5 προσιτά μοντέλα με τελική ταχύτητα άνω των 200 χλμ./ώρα

 
Σίγουρα η κατανάλωση είναι το hot topic στις συζητήσεις αυτή την εποχή, μετά να ακολουθούν οι επιδόσεις, όμως ένα στοιχείο από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που κοιτάς σε ένα αυτοκίνητο ήταν, και θα είναι για πάντα, η τελική ταχύτητα. Μπορεί να μην επιτρέπεται -στους ελληνικούς τουλάχιστον δρόμους - να πας με πάνω από 130 χλμ./ώρα, όπως επίσης δεν είναι νόμιμο και συνετό, το να ξέρεις όμως ότι η βελόνα του κοντέρ μπορεί να ξεπεράσει τα 200 είναι άλλο πράγμα. Είναι κάτι που κοίταγες στα αυτοκίνητα όταν ήσουν παιδί ακόμη, και κάτι που θα κοιτάς για πάντα όταν πέφτει στα χέρια σου η δοκιμή ενός νέου μοντέλου. Παρακάτω, λοιπόν, παρουσιάζουμε 5 μοντέλα που είναι προσιτά μεν (συγκεκριμένα κυμαίνονται από τις 15 έως τις 17 χιλιάδες ευρώ), αλλά έχουν τελική ταχύτητα που υπερβαίνει τα 200 χλμ./ώρα. Ας τα δούμε αναλυτικά.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ