Η ένατη ταινία του Fast and Furious θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020.

Teaser του Fast & Furious 9 (+vid)

2.361 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2020)

Η ένατη ταινία του Fast and Furious θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020 και ένα teaser βίντεο έρχεται για να μας προετοιμάσει για το τρέιλερ που θα ακολουθήσει σε λίγες ημέρες.


Το teaser που μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου έχει τίτλο «Things Change...» και παρουσιάζει μία σκηνή, όπου ο Dominic Toretto (Vin Diesel) παρουσιάζεται σε ένα αγρόκτημα να ασχολείται με ένα τρακτέρ, έχοντας μαζί τον γιό του, ο  οποίος λέγεται (Brian), κάτι που σημαίνει πως έλαβε αυτή την ονομασία από τον Brian O`Conner, τον χαρακτήρα που έπαιξε ο αείμνηστος Paul Walker. Στη σκηνή εμφανίζεται και η σύζυγος του Dominic Toretto, η Letty Ortiz, την οποία φυσικά υποδύεται η Michelle Rodriguez.
 
Στο σύντομο κλιπ ο Toretto παρουσιάζεται προβληματισμένος αναφέροντας πως από τη στιγμή που είναι πατέρας δεν μπορεί να κάνει τη ζωή που έκανε πριν, ωστόσο μας αφήνει την εντύπωση πως έχει ακόμα να πραγματοποιήσει μία τελευταία δουλειά…
 
Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος δίνει την πληροφορία ότι ένα πλήρες τρέιλερ αναμένεται να δημοσιευτεί την προσεχή Παρασκευή (31/1).
 
Δείτε το βίντεο
 

PEUGEOT NEW EVANS
4green