Ένα βίντεο διάρκειας δύο δευτερολέπτων είναι το νέο teaser της Lexus.

Tο ηλεκτρικό concept LF-SA.

Teaser του ηλεκτρικού της Lexus (+vid)

1.473 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2019)

Ένα βίντεο διάρκειας δύο δευτερολέπτων είναι το νέο teaser της Lexus, λίγο πριν προχωρήσει στην επίσημη αποκάλυψη του νέου της ηλεκτρικού πρωτότυπου που θα δούμε στο Tokyo Motor Show.

Η πολυτελής μάρκα της Toyota αναφέρει πως το νέο πρωτότυπο θα προσφέρει μία πρώτη εικόνα για τα μελλοντικά μοντέλα της μάρκας, τα οποία εκτός από την απουσία ρύπων θα χαρακτηρίζονται και από αυτόνομο σύστημα οδήγησης. Έτσι δεν αποκλείεται κατά τα αποκαλυπτήρια που είναι προγραμματισμένα για τις 23 Οκτωβρίου να δούμε ένα μοντέλο χωρίς τιμόνι.
 
Πιστεύεται ότι το ηλεκτρικό concept θα ακολουθήσει το πρωτότυπο LF-SA που έχουμε δει από το 2015. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, τότε θα πρόκειται για ένα μικρό hatchback που αναπτύχθηκε κυρίως για χρήση στην πόλη.
 
Φυσικά στη νέα του μορφή θα αποτελέσει την προεπισκόπηση του μοντέλου παραγωγής, για αυτό και αναμένουμε να έχει κάποιες διαφορές στο σχεδιασμό. Τη βάση του νέου πρωτότυπου της Lexus θα αποτελέσει η πλατφόρμα e-TNGA, που θα αποτελέσει τη βάση 10 ηλεκτρικών αυτοκινήτων Toyota και Lexus που θα μας απασχολήσουν σταδιακά μέχρι τα μέσα της επόμενης δεκαετίας.
 
Η νέα αρχιτεκτονική έχει την ικανότητα να εξυπηρετήσει τόσο τα αυτοκίνητα που θα έχουν έναν ηλεκτροκινητήρα (είτε είναι τοποθετημένος μπροστά, είτε πίσω), όσο και αυτά που θα εξοπλίζονται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ σε κάθε άξονα. Τέλος πρέπει να πούμε πως η Lexus σε κάποια από τα μελλοντικά ηλεκτρικά της, εξετάζει το ενδεχόμενο να ενσωματώσει τους ηλεκτρικούς κινητήρες στους τροχούς.
 
Δείτε το teaser βίντεο.
 

NEO TRAFIC
skoda