Tesla: Στην Ελλάδα το Model Y και νέος σταθμός φόρτισης

Tesla: Στην Ελλάδα το Model Y και νέος σταθμός φόρτισης

3.576 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2021)

Τις παραδόσεις του Model Y στην Ελλάδα ξεκίνησε η Tesla, με την αμερικανική εταιρεία παράλληλα να ανακοινώνει το δεύτερο σταθμό με ταχυφορτιστές στη χώρα μας, που βρίσκεται στο ΣΕΑ Ψαθόπυργου!

Η παρουσία της Tesla στην Ελλάδα είναι κάτι που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια, ωστόσο όσο περνά ο καιρός η αμερικανική φίρμα αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο στη χώρα μας. Σήμερα λοιπόν η Tesla προχώρησε ένα βήμα παραπέρα ανακοινώνοντας την έναρξη των παραδόσεων του Model Y στη χώρα μας αλλά και την ύπαρξη του δεύτερου σταθμό ταχείας φόρτισης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Ξεκίνησαν οι παραδόσεις του Model Y
Σε ότι αφορά το Model Y, οι παραδόσεις στους πελάτες ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα, ενώ από σήμερα (24/9) το αυτοκίνητο θα εκτίθεται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, όπου το ελληνικό κοινό θα μπορεί να το δει από κοντά. Το κόστος απόκτησης του ηλεκτρικού SUV Model Y ξεκινάει από τις 60.990 ευρώ, ενώ η εταιρεία υποστηρίζει πως η αυτονομία ανέρχεται στα 507 χιλιόμετρα (WLTP).
 
Δεύτερος σταθμός φόρτισης στο ΣΕΑ Ψαθοπύργου
Από κει και πέρα, η Tesla γνωστοποίησε επίσημα πως από σήμερα ξεκίνησε την λειτουργία του και ο δεύτερος σταθμός φόρτισης στην Ελλάδα που εδρεύει στο ΣΕΑ Ψαθοπύργου στην εθνική οδό A8, που συνδέει την Αθήνα με την Πάτρα. Ο νέος σταθμός διαθέτει οκτώ ταχυφορτιστές (superchargers), τέσσερις σε κάθε πλευρά της εθνικής οδού. Όπως και οι έξι φορτιστές που βρίσκονται στο Golden Hall, έτσι και οι οκτώ καινούργιοι μπορούν να αποδώσουν ισχύ έως 250 kW για γρήγορη φόρτιση. Το κόστος σύμφωνα με την Tesla ανέρχεται στα 0,35 ευρώ ανά kWh.

Επεκτείνεται η Tesla.
Τις παραδόσεις του Model Y στην Ελλάδα ξεκίνησε η Tesla, με την αμερικανική εταιρεία παράλληλα να ανακοινώνει το δεύτερο σταθμό με ταχυφορτιστές στη χώρα μας, που λειτουργεί στο ΣΕΑ Ψαθόπυργου!
Θα «πιάσει» στη χώρα μας η Tesla ή θεωρείς πως δε θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τις άλλες μάρκες;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEUGEOT NEW EVANS
4green