Tesla γκρεμοτσακίστηκε, γλίτωσε με γρατζουνιές ο οδηγός
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tesla γκρεμοτσακίστηκε, γλίτωσε με γρατζουνιές ο οδηγός

2.442 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2021)

Ο οδηγός ενός Tesla Model S γκρεμοτσακίστηκε και ενώ το αυτοκίνητό του έγινε «φυτίλια» εκείνος αποχώρησε από το σημείο έχοντας απλά λίγες γρατζουνιές!

Θέμα προς συζήτηση η Tesla 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Tesla έχει γίνει θέμα συζήτησης για τα συστήματα που αναπτύσσει και εξοπλίζει τα μοντέλα της, κάποια από τα οποία, όπως για παράδειγμα το Autopilot, κατηγορούνται πως έχουν αποτελέσει την αιτία για ατυχήματα, αναγκάζοντας τις αρμόδιες αρχές, κυρίως των ΗΠΑ, να προχωρήσουν σε περαιτέρω έρευνες.
 

Φυτίλια το αυτοκίνητο, αλώβητος ο οδηγός 

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα ατύχημα που έλαβε χώρα στο Πουέρτο Ρίκο, όπου πρωταγωνιστεί ένα Tesla Model S. Όπως αναφέρουν τα μέσα του εξωτερικού ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε γκρεμό, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να διαλυθεί κυριολεκτικά. Ωστόσο το ευχάριστο είναι πως ο οδηγός ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού έφυγε από το σημείο με απλά κάποιες γρατζουνιές στο χέρι!
 

Άντεξε η μπαταρία παρά την πτώση 

Αν και οι εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει προέρχονται μετά την επιχείρηση των σωστικών συνεργείων που προφανώς «έκοψαν» ακόμα περισσότερο το αυτοκίνητο ή για το πάρουν από το σημείο ή για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, εντούτοις φαίνεται πως κατά τη διάρκεια της πτώσης τα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν ισχυρά, αλλά έκανε καλά τη δουλειά του και ο οδηγός έφυγε σχεδόν αλώβητος. Εντυπωσιακό είναι και το γεγονός πως η μπαταρία παρά την πρώτη άντεξε βοηθώντας στο να μην υπάρξει πυρκαγιά.
 

Τύχη, ασφάλεια του αυτοκίνητου ή και τα δύο;

Η Tesla μέσω του ιδρυτή της Elon Musk ανέκαθεν υποστήριζε πως η ασφάλεια είναι σε κορυφαίο επίπεδο στα μοντέλα της μάρκας και όπως φαίνεται η κατάληξη του συγκεκριμένου περιστατικού τους δικαιώνει. Είναι όμως έτσι ή στην προκειμένη περίπτωση βοήθησε και ο παράγοντας τύχη;

Θέμα συζήτησης η Tesla.
-Model S έπεσε σε γκρεμό και έγινε «φυτίλια», αλλά ο οδηγός βγήκε από μέσα με κάποιες γρατζουνιές στο χέρι.
-Άντεξε η μπαταρία και δεν υπήρξε πυρκαγιά.
Τύχη, ασφάλεια του αυτοκίνητου ή και τα δύο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
skoda