Στο δρόμο το MINI John Cooper Paceman, αποδεικνύεται ένα εξαιρετικά fun to drive αυτοκίνητο, το οποίο ακολουθεί πιστά τις εντολές του χειριστή του, εμπνέοντας 
πάντα ασφάλεια και σιγουριά.

Στο δρόμο το MINI John Cooper Paceman, αποδεικνύεται ένα εξαιρετικά fun to drive αυτοκίνητο, το οποίο ακολουθεί πιστά τις εντολές του χειριστή του, εμπνέοντας πάντα ασφάλεια και σιγουριά.

Οδική συμπεριφορά: Σπορ χωρίς συμβιβασμούς

13.951 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2014)

Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι κάθεσαι λίγο ψηλά, αμέσως κουμπώνεις στην θέση οδήγησης του Paceman. Οι 218 ίπποι σε συνδυασμό με την πολύ καλή τετρακίνηση ALL4, προσφέρουν εξαιρετική οδική συμπεριφορά, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. 

Το ανανεωμένο Paceman, συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο είναι ολίγον πιο σφιχτό, αλλά σε καμία περίπτωση κουραστικό. Ενθουσιάζει τον λάτρη της γρήγορης οδήγησης, ο οποίος θα πωρώνεται ακόμα περισσότερο κάθε φορά που θα ακούει τα σκασίματα της εξάτμισης στη Sport λειτουργία. Το τιμόνι, το κράτημα, αλλά και ο ήχος είναι κυριολεκτικά διεγερτικά και αν στο πακέτο μπει η «καυτή» εμφάνιση και οι ανάλογες επιδόσεις, τότε με δυσκολία κατεβαίνεις από το κάθισμα του οδηγού του MINI Paceman John Cooper Works. Ειδικά κι αν είχε μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, γιατί αυτή η λειτουργία των paddles στο τιμόνι στα κατεβάσματα απαιτεί χρόνο εξοικείωσης. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green