Το Aurus Senat ξεπούλησε.

Το Aurus Senat πρόκειται για ένα πολυτελές σεντάν που συνυπάρχει με μία έκδοση λιμουζίνας.

Τα μοντέλα θα κάνουν το ευρωπαϊκό ντεμπούτο τους στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο του 2019.

Το Aurus Senat ξεπούλησε

5.087 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2018)

Μπορεί σε πολλούς η εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων Aurus Motors να μην λέει τίποτα, ωστόσο όπως η ίδια αναφέρει το πολυτελές Aurus Senat έχει ήδη ξεπουλήσει για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το Aurus Senat πρόκειται για ένα πολυτελές σεντάν που συνυπάρχει με μία έκδοση λιμουζίνας και σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού διευθυντή της μάρκας και συνιδιοκτήτη της Sollers, Vadim Svetsov έχει ήδη ξεπουλήσει για τα επόμενα δύο χρόνια. «Μπορώ με περηφάνια να πω ότι ούτε το 2019 ούτε το 2020 υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ενός Aurus επειδή έχουμε παραγγελίες για τα επόμενα δύο χρόνια, τόσο για το Senat Aurus όσο και για το Senat Limousine», δήλωσε ο Svetsov.
Όπως μπορείτε να φανταστείτε οι αριθμοί των παραγγελιών δεν αντιστοιχούν σε αυτές των πιο εμπορικών εταιρειών. Για το 2019, η Sollers αναμένεται να κατασκευάσει περίπου 120 οχήματα, ενώ λίγες περισσότερες θα είναι οι μονάδες για το 2020. Από τις μονάδες που θα κατασκευαστούν στην πρώτη παρτίδα, περίπου τα μισά θα μεταβούν στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας, που έχει ως καθήκον την προστασία υψηλόβαθμων κρατικών αξιωματούχων. Τα οχήματα Aurus θα αποτελέσουν επίσης το στόλο της ρωσικής κυβέρνησης, του κοινοβουλίου και των προεδρικών αξιωματούχων.
 
Η Aurus αναμένεται να ξεκινήσει να λαμβάνει παραγγελίες από ιδιώτες πελάτες στις αρχές του 2019. Οι τιμές λέγεται ότι ξεκινούν από 10 εκατομμύρια ρούβλια (περίπου 133.000 ευρώ) για το Aurus Senat.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τα δύο πολυτελή sedan βασίζονται στην Unified Modular Platform που αναπτύχθηκε από το Ρωσικό Κρατικό Επιστημονικό Κέντρο Ερευνών NAMI, ενώ θα κάνουν το ευρωπαϊκό ντεμπούτο τους στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο του 2019.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN