Μία εικόνα teaser με την οποία παρουσιάζει το νέο της έργο έδωσε στη δημοσιότητα η Aria Group.

Δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο concept να είναι μία ακόμα Corvette.

Το μυστηριώδες μοντέλο της Aria

1.642 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2017)

Μία εικόνα teaser με την οποία παρουσιάζει το νέο της έργο έδωσε στη δημοσιότητα η Aria Group, ενόψει της Έκθεσης Αυτοκινήτου που θα λάβει χώρα στο Λος Αντζελες.

Με το όνομα Aria FXE, το όχημα θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα τους στις 30 Νοεμβρίου στο LA Auto Show, με την εικόνα να μην προδίδει λεπτομέρειες σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο, ωστόσο αφήνει να εννοηθεί ότι θα πρόκειται για κάτι πολύ ενδιαφέρον.
 
Όπως μπορούμε να δούμε παρουσιάζεται το πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, έχοντας αναμμένα τα φωτιστικά σώματα, ενώ υπάρχει και ένα τρίτο φως φρένου στο κάτω μέρος του παρμπρίζ.
Από κει και πέρα φαίνεται ότι το μοντέλο είναι βαμμένο σε μπλε ή ασημένιο χρώμα, ενώ από την εικόνα ξεχωρίζουν ακόμα τα ογκώδη φτερά αλλά και οι πλαϊνοί καθρέφτες.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο concept να είναι μία ακόμα Corvette, όπως αυτή που είχε παρουσιάσει η εταιρεία πριν από λίγο καιρό, ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το μυστήριο όχημα αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

NEO TRAFIC
skoda