3 φωτογραφίες »

Το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Αυγούστου.

Το πρώτο hypercar της Naran υπόσχεται πολλά

1.641 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2020)

Η νεοσύστατη εταιρεία Naran Automotive προετοιμάζεται να παρουσιάσει το πρώτο της hypercar και θέλει να το κάνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο υποσχόμενη τελική ταχύτητα που θα φτάνει τα 402 χλμ./ώρα και όχι μόνο.

Το πρώτο αυτοκίνητο της φίρμας θα πάρει την ονομασία Naran και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις μοντέλων θα προσφερθεί σε περιορισμένη παραγωγή. Μάλιστα η Naran Automotive έχει μεγάλα σχέδια υποστηρίζοντας πως το ομώνυμο hypercar θα είναι ένας ισχυρός αντίπαλος των Ferrari LaFerrari, Aston Martin Valkyrie και McLaren Speedtail.
 
Από κει και πέρα, αυτό που αναφέρει είναι πως το μοντέλο βρίσκεται στα τελικά στάδια της ανάπτυξής του που λαμβάνει χώρα στην Imola και το Nurburgring. Το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Αυγούστου, με την παραγωγή να περιορίζεται αυστηρά σε μόλις 49 μονάδες.
 
Θα τροφοδοτείται από κινητήρα V8 5,0 λίτρων με διπλό τούρμπο  εγκατεστημένο στο μπροστά μέρος και η ισχύς του θα ανέρχεται σε 1.034 ίππους και 1.036 Nm ροπής. Η κίνηση θα πηγαίνει και στους τέσσερις τροχούς και ο χρόνος που θα χρειάζεται για το 0-96 χλμ./ώρα θα οριοθετείται στα 2,1 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα θα κυμαίνεται μεταξύ των 370 έως 402 χλμ./ώρα.
 
Κοιτώντας τις teaser εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η Naran, το hypercar φαίνεται πως διαθέτει τον παραδοσιακό σχεδιασμό ενός αυτοκινήτου του είδους του, με την εταιρεία να επιβεβαιώνει πως ένα μεγάλο μέρος του αμαξώματος θα είναι κατασκευασμένο από ίνες άνθρακα. Το τελευταίο στοιχείο θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του βάρους κάτω από τα 1.500 κιλά.
 
Περισσότερα στοιχεία θα υπάρχουν τον προσεχή Αύγουστο όταν και το Naran θα κάνει το ντεμπούτο του.

SPRING SEAT
citroen