Τότε θα δούμε το μονοθέσιο της Alfa Romeo για τη F1

1.977 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2021)

Η Alfa Romeo ετοιμάζεται για το νέο πρωτάθλημα στη Formula 1 και αποκάλυψε επίσημα την ημερομηνία που θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο.

Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στη Βαρσοβία της Πολωνίας θα παρουσιάσει η Alfa Romeo το νέο της μονοθέσιο με το οποίο θα παραταχθεί στο πρωτάθλημα της Formula 1 για τη σεζόν του 2021. Το νέο μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας θα ονομάζεται C41, ενώ η πλήρης ονομασία της θα είναι Alfa Romeo Racing Orlen, τις οποίας και θα ηγηθεί ο Γάλλος, Frederic Vasseur.
 
Το C41, το οποίο θα είναι μια εξελιγμένη μορφή του περασμένου μονοθέσιου, θα επιφορτιστεί με το να φέρει την Alfa Romeo ακόμα πιο δυναμικά στο αγωνιστικό προσκήνιο. Θυμίζουμε πως την τελευταία χρονιά η ιταλική ομάδα κατάφερε να πάρει μόλις οκτώ βαθμούς και να τερματίσει στην όγδοη θέση στην κατάταξη των κατασκευαστών, μπροστά μόνο από τις Haas και Williams.
 
Η χορηγία της Orlen θα είναι μάλιστα η αιτία που η Alfa Romeo θα παρουσιάσει το μοντέλο στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, την Βαρσοβία, καθώς πολλές από τις βασικές δραστηριότητες της πολωνικής εταιρείας πετρελαίου είναι συνδυασμένες με τη συγκεκριμένη πόλη.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο διευθύνων σύμβουλος της Orlen, Daniel Obajtek, δήλωσε πως η συνεργασία της εταιρείας με την Alfa Romeo έχει φέρει κάνει την Orlen ακόμα πιο αναγνωρίσιμη στο παγκόσμιο κοινό. Η εταιρεία σημείωσε ότι η συμμετοχή της στη Formula 1 έφερε πάνω από 100.000 αναφορές και περισσότερες από 359 δισεκατομμύρια προβολές παγκοσμίως το 2020, καθώς και διαφημιστικά έσοδα αξίας 7,5 δισεκατομμυρίων ευρώ!

Οι Kimi Raikkonen και Antonio Giovinazzi θα είναι και πάλι οι δύο οδηγοί της ιταλικής ομάδας, με τον Robert Kubica να έχει ρόλο αναπληρωματικού.

PEUGEOT NEW EVANS
4green