Τοyota Prius: Υβριδικό και στην επόμενη γενιά του
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τοyota Prius: Υβριδικό και στην επόμενη γενιά του

1.964 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2021)

H Τοyota σχεδιάζει να προσφέρει στο Prius νέα γενιά αλλά αντί να το μετατρέψει σε ηλεκτρικό, θα του δώσει ένα νέας γενιάς υβριδικό κινητήριο σύνολο.

Έρχεται νέα γενιά - Παραμένει υβριδικό 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πάνω σε ένα Prius νέας γενιάς λέγεται πως εργάζεται η Toyota, ώστε να το αποκαλύψει μέσα στο 2022. Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει πολλές πληροφορίες, ωστόσο ένα υψηλόβαθμο στέλεχος επιβεβαίωσε πως το μοντέλο θα συνεχίσει να βρίσκεται στην καρδιά της υβριδικής γκάμας της φίρμας.

Τα υβριδικά παραμένουν στο επίκεντρο για την Toyota

O Andrea Carlucci, διευθυντής Marketing και Ανάπτυξης Προϊόντος της Toyota Ευρώπης είπε πως το Prius αποτελεί έναν θρύλο για την μάρκα και πως πρέπει να διατηρήσει τον ρόλο του στην υβριδική γκάμα της Toyota. Eιδικότερα είπε πως το Prius «παραμένει θρυλικό και αντιπροσωπεύει αυτό που είμαστε: Υβριδικοί και ηγέτες στην ηλεκτροκίνηση». Ο ίδιος συνέχισε πως τα υβριδικά παραμένουν στο επίκεντρο για την φίρμα, η οποία σχεδιάζει να προσφέρει μια σειρά από εναλλακτικές λύσεις απέναντι στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Αυτές οι λύσεις θα είναι υβριδικά, Plug-in υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα με κυψέλες υδρογόνου.

H νέα γενιά θα προλάβει την απαγόρευση των θερμικών κινητήρων 

Το πρώτο Prius λανσαρίστηκε το 1997 και από τότε η Toyota φέρνει μια νέα γενιά κάθε έξι χρόνια. Αυτό σημαίνει πως η νέα πέμπτη του γενιά θα έρθει το 2022 και θα έχει τον απαραίτητο χρόνο να ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής του, πριν έρθει απαγορευτεί η πώλησή του στην Ευρώπη το 2030, όταν και η Ε.Ε θα ανάψει κόκκινο φως για τους θερμικούς κινητήρες.

Πιο αποδοτικό από ποτέ το επόμενο Prius

Το νέο Prius λέγεται πως θα εξοπλίζεται με μια νέας τεχνολογίας μπαταρία που θα κάνει το μοντέλο πιο αποδοτικό και οικονομικό σε κατανάλωση. Το σύνολο αυτό θα δοθεί και στα υπόλοιπα υβριδικά της φίρμας στο μέλλον.
 
Υβριδικό και το επόμενο Prius!
- Τα υβριδικά παραμένουν στο επίκεντρο για την Toyota
- Το νέο Prius θα προλάβει την απαγόρευση των θερμικών κινητήρων
- Θα είναι πιο αποδοτικό και οικονομικό σε κατανάλωση
Μήπως τα υβριδικά πρέπει να αποτελέσουν μία ακόμη λύση δίπλα στα ηλεκτρικά, αφού συνδυάζουν τα καλά και των δύο «κόσμων»; Εσύ τι λες;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
4green