Yποψήφιος οδηγός τραυμάτισε εξεταστή

1.970 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2019)

Ασχημη τροπή πήραν τα πράγματα σε κέντρο εξέτασης στην Ιστιαία της Ευβοίας. Χειρότερα εξελίχθηκαν τα πράγματα στην Πολωνία σε παρόμοιo περιστατικό. Διαβάστε τι έγινε.

Ο πρώτος τραυματισμός εξεταστή από υποψήφιο οδηγό κάτω από τους νέους κανονισμούς των εξετάσεων οδήγησης συνέβη πριν λίγες μέρες στην Ιστιαία του νομού Ευβοίας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Star Kεντρικής Ελλάδας, το συμβάν συνέβη την περασμένη Πέμπτη 20/6 στον χώρο που έχει οριστεί να γίνονται οι εξετάσεις «πορείας» των υποψήφιων οδηγών. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ενώ ο υποψήφιος οδηγός έκανε επί τόπου αναστροφή, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω στον δάσκαλο και τον εξεταστή. Δυστυχώς, ο εξεταστής δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί με συνέπεια να μαγκωθεί το πόδι του και να τραυματιστεί σοβαρά…
 
Και αν στην Ελλάδα υπήρξε ο παραπάνω τραυματισμός, χειρότερα εξελίχθηκαν τα πράγματα σε παρόμοιο περιστατικό στην Πολωνία στην πόλη Ρίμπνικ. Δημοσιεύματα από την χώρα αναφέρουν πως μια 68χρονη που έδινε εξετάσεις για να πάρει δίπλωμα οδήγησης, χτύπησε και σκότωσε τον εξεταστή της κατά τη διάρκεια του τεστ που επικεντρωνόταν στους ελιγμούς.

Ο αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας Ρίσαρντ Ζέπτσζορ στο ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο TVP Info δήλωσε: «Μια 68χρονη γυναίκα, υπό άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, χτύπησε τον εξεταστή, ο οποίος, δυστυχώς, λόγω των τραυμάτων του, κατέληξε στο σημείο. Όταν απευθυνθήκαμε στη γυναίκα, εκείνη βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και για αυτόν τον λόγο το να της μιλήσουμε θα ήταν πολύ δύσκολο».
 

AUTOFIT PASXA
4green