Η E-Pace είναι το πρώτο  compact SUV της Jaguar και πέρα από την ελκυστική σχεδίαση προσφέρει ευελίξια και δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά. Τώρα είναι διαθέσιμη και σε έκδοση Plug-in Hybrid για αμιγώς η
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η E-Pace είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar και πέρα από την ελκυστική σχεδίαση προσφέρει ευελίξια και δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά. Τώρα είναι διαθέσιμη και σε έκδοση Plug-in Hybrid για αμιγώς ηλεκτρική μετακίνηση στην καθημερινότητα.

Jaguar E-Pace

2.663.976 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Σε ό,τι αφορά την εξωτερική εμφάνιση, το νέο μοντέλο έχει αντλήσει την έμπνευσή του από τη σπορ Jaquar F-Type, κάτι το οποίο μπορούμε να δούμε από τους προβολείς στο μπροστινό μέρος, όπως και από το ύφος της γραμμής των παραθύρων, ωστόσο όλα τα στοιχεία έχουν δεχτεί τις απαραίτητες αλλαγές για να ταιριάζουν σε ένα αμάξωμα SUV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »




Στο εσωτερικό, μια curved οθόνη αφής 11,4 ιντσών δίνει το παρών και φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας Pivi Pro της Jaguar, το οποίο διαθέτει πλήθος εφαρμογών όπως το Microsoft Outlook, το Apple CarPlay, το Android Auto και άλλα. Νέα σχεδίαση έχει λάβει ο επιλογέας ταχυτήτων και το τιμόνι μετά την ανανέωση του μοντέλου, ενώ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών προσφέρεται στον προαιρετικό εξοπλισμό.


 
Στα μηχανικά σύνολα και ξεκινώντας από τη βενζίνη, η Jaguar προσφέρει τέσσερις υβριδικές εκδόσεις, μία Plug-in και τρεις ήπια υβριδικές. Στην πρώτη ο 3κύλινδρος turbo 1,5 λίτρων κινητήρας συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και το αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων με την συνδυαστική ισχύ να ανέρχεται σε 300 άλογα. Το ίδιο μοτέρ προσφέρεται και στη βασική έκδοση των 160 ίππων αλλά ως ήπια υβριδικό. Οι άλλες δύο εκδόσεις βενζίνης αφορούν τον ήπια υβριδικό 2λιτρο turbo κινητήρα με 200 και 249 άλογα που συνδυάζονται με το 9άρι αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης.


 
Δύο ήπια υβριδικές εκδόσεις υπάρχουν στο πετρέλαιο, όλες βασισμένες στον 4κύλινδρο turbo κινητήρα 2,0 λίτρων. Στην πρώτη το μοτέρ προσφέρει 163 ίππους ενώ η δεύτερη προσφέρει 204 άλογα. Και οι δύο εκδόσεις συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο και το σύστημα τετρακίνησης της φίρμας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

Toyota
moto