Η Mercedes δεν αποκλείεται να εξελίξει μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση για την S-Class (εδώ η S 400 Hybrid)

Η Mercedes δεν αποκλείεται να εξελίξει μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση για την S-Class (εδώ η S 400 Hybrid)

Mercedes: ετοιμάζει ηλεκτροκίνητη S-Class!

(5/5/2011)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Βρετανικού ειδικού τύπου, η Mercedes μελετά πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο εξέλιξης μιας αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης για την κορυφαία S-Class. Όλα εξαρτώνται από τη ζήτηση που μπορεί να έχει ένα τέτοιο μοντέλο, με τη γερμανική φίρμα να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο!

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο της Mercedes αναφέρουν ότι η εταιρεία μελετά πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο, της εξέλιξης μιας νέας αποκλειστικά ηλεκτρικής έκδοσης για τη ναυαρχίδα S-Class. Έτσι, και εάν η ζήτηση για ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι δυνατή, εκτός από την plug-in υβριδική έκδοση που επίσης εξελίσσει η εταιρεία, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα (δεν διευκρινίζεται το πότε), να δούμε τη Mercedes να πρωτοπορεί και σε αυτόν τον τομέα παρουσιάζοντας το πρώτο αυτοκίνητο του είδους στην κατηγορία του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σε κάθε περίπτωση τις φήμες αυτές αναζωπύρωσαν οι δηλώσεις του υπεύθυνου εξέλιξης τεχνολογίας της γερμανικής εταιρείας, Thomas Weber, ο οποίος χαρακτηριστικά είπε: «Αυτή τη στιγμή εξετάζουμε τη ζήτηση που μπορεί να έχει ένα τέτοιο αυτοκίνητο». Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Mercedes διαθέτει ούτως η άλλως την έκδοση S400 Hybrid για την τωρινή S-Class, καθώς και ότι η επόμενη S-Class που θα παρουσιαστεί το 2013 θα διαθέτει και plug-in hybrid έκδοση.
LEASING APRILIOS
skoda