Για Cayenne φαίνεται πως πέρασε την Porsche 911 που είχε στην κατοχή της η κυρία.

Porsche 911 κόλλησε στην παραλία (+vid)

4.304 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2018)

Για Cayenne φαίνεται πως πέρασε την Porsche 911 που είχε στην κατοχή της μία κυρία, η οποία αποφάσισε να βάλει το αυτοκίνητο στην άμμο. Δείτε την κατάληξη που είχε.

Ένα βίντεο το οποίο δείχνει μια γυναίκα οδηγό να προσπαθεί να ξεκολλήσει από την άμμο μια Porsche Carrera κάνει το γύρο του διαδικτύου.
 
Η ξανθιά κυρία θέλησε να πάει μια βόλτα στην παραλία, κάτι το οποίο έκανε αποφασίζοντας μάλιστα να βάλει την 911 στην άμμο. Όταν όμως αποφάσισε να φύγει, το αμάξι δεν κατάφερε να ξεκολλήσει ποτέ από την άμμο.
 
Όπως βλέπουμε και ακούμε στο βίντεο, εκείνη συνέχισε να προσπαθεί να βγάλει από την άμμο την 911 σπινιάροντας τους τροχούς, την ίδια ώρα που ένας άντρας της δίνει κάποιες οδηγίες, οι οποίες όπως φαίνεται δεν αποδίδουν.
Δυστυχώς η κατάληξη του όλου περιστατικού δεν έχει καταγραφεί στο βίντεο, όμως λογικά κάποια στιγμή θα κατάφεραν, είτε μόνοι τους, είτε με τη βοήθεια κάποιου άλλου, να απεγκλωβίσουν την έρμη την 911. Μάλλον η επόμενη αγορά που θα κάνουν θα πρέπει να είναι ένα τετρακίνητο μοντέλο.
 
Δείτε το βίντεο
 

LEASING APRILIOS
skoda