Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στην πίστα του Interlagos.

Mercedes εμποδίζει αγωνιστικά να βγουν στην πίστα! (+vid)

2.945 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2020)

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στην πίστα του Interlagos στη Βραζιλία, καθώς τη στιγμή που αγωνιστικά αυτοκίνητα πήγαιναν να βγουν στην πίστα, λίγα μέτρα πριν το τέλος του pitlane είδαν μία Mercedes GLA να τους κλείνει το δρόμο. Η στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο.


Αυτά που γίνονται στην πίστα του Interlagos στη Βραζιλία δεν πρέπει να συμβαίνουν σε άλλες πίστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Πριν από περίπου 40 ημέρες είχαμε δει μία γυναίκα οδηγό ενός ΜΙΝΙ να εισβάλει στην πίστα κατά τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας μπερδευτεί στην προσπάθεια της να φύγει από το σημείο.
 
Ωστόσο όπως φαίνεται αυτό δεν είναι το μοναδικό ευτράπελο που έχει συμβεί στο Interlagos, καθότι σήμερα έρχεται στη δημοσιότητα ακόμα ένα. Πρωταγωνιστές δύο αγωνιστικά αυτοκίνητα τα οποία με διαφορά κάποιων δευτερόλεπτων κινούνται στη λωρίδα που βγάζει από pits στην πίστα. Λίγα μέτρα όμως πριν την έξοδό τους, βλέπουν μία Mercedes GLA να τους έχει κλείσει το δρόμο.
 
Μάλιστα το χρόνο που βρίσκεται μόνο το ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο στο σημείο ο οδηγός της Mercedes έχει πάρει την απόφαση να γυρίσει αντίθετα στη φορά του δρόμου το αυτοκίνητο, ωστόσο μέχρι να τα καταφέρει έφτασε και το δεύτερο αγωνιστικό και αναγκάστηκε να κάνει νέα μανούβρα, γυρίζοντας το αμάξι με τη σωστή φορά.
 
Ως αποτέλεσμα η Mercedes σταμάτησε στην έξοδο του pitlane, τα αυτοκίνητα μπήκαν στην πίστα και το περιστατικό έλαβε τέλος. Πώς ακριβώς κατέληξε η Mercedes στην πίστα; Είναι δύσκολο να το πούμε με βεβαιότητα, ωστόσο έχοντας δει νωρίτερα και το περιστατικό με το ΜΙΝΙ, μάλλον κάτι πάει λάθος και θα πρέπει να το προσέξουν οι υπεύθυνοι.
 
Δείτε το περιστατικό