2 φωτογραφίες »

Η teaser εικόνα της Jeep αναφορικά με το ηλεκτρικό Wrangler.

Η Jeep έδειξε το ηλεκτρικό Wrangler

3.034 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2021)

Το Wrangler είναι γνωστό πως θα αποκτήσει αμιγώς ηλεκτρική έκδοση και η Jeep προχώρησε στη δημοσίευση μίας teaser εικόνας του πρωτότυπου, που φέρνει ακόμα πιο κοντά την χωρίς ρύπους έκδοση του σκληροτράχηλου off-road οχήματος.


Η Jeep βρίσκεται σε πορεία εξηλεκτρισμού, όπως και σχεδόν όλες οι εταιρείες στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας και ένα από τα έργα της προς αυτή την κατεύθυνση είναι το αμιγώς ηλεκτρικό Wrangler. Μάλιστα η μάρκα γιορτάζει φέτος τα 80 χρόνια ζωής και έτσι θέλει να συνδυάσει αυτό το γεγονός κάνοντας ένα βήμα μπροστά στο δρόμο που έχει χαράξει προς την υιοθέτηση ηλεκτροκίνητων συστημάτων κίνησης.
 
Στο πλαίσιο αυτό, ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της μία εικόνα teaser του πρωτότυπου ηλεκτρικού Wrangler, το οποίο και θα παρουσιάσει αργότερα φέτος ως ένα από τα μοντέλα που θα έχει μαζί της στην εκδήλωση Easter Jeep Safari στο Moab της Γιούτα. Άλλες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές, όμως από την εικόνα γίνεται άμεσα αντιληπτή η χαρακτηριστική αλλά κλειστή γρίλια του Wrangler EV Concept, ενώ η Jeep μας δίνει και μία ματιά στην μπαταρία που θα έχει ως πηγή ισχύος το «πράσινο» Wrangler.
 
Από κει και πέρα, η Jeep ανέβασε παράλληλα και ένα βίντεο με τον τίτλο «The Road Ahead», προμηνύοντας έτσι τι θα δούμε από αυτή στο άμεσο μέλλον.  Από το βίντεο ξεχωρίζουν το Wagoneer, το επερχόμενο Grand Cherokee L και το plug-in hybrid Wrangler 4xe. Επιπλέον η Jeep παρουσίασε σταθμούς ηλιακής φόρτισης που θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της εταιρείας, αναφορικά με την αγορά των ΗΠΑ.
 
Τέλος μας έδωσε και μία πρώτη ματιά στο νέο ημιαυτόνομο σύστημα οδήγησης επιπέδου 2 που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Grand Cherokee L και υπόσχεται «hands-free οδήγηση σε όλες τις ταχύτητες».   
 

PEUGEOT NEW EVANS
4green