Η ΑΜG για πρώτη φορά ασχολήθηκε με τη γκάμα της GL, αποκαλύπτοντας την GL63 AMG.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ΑΜG για πρώτη φορά ασχολήθηκε με τη γκάμα της GL, αποκαλύπτοντας την GL63 AMG.

Αποκάλυψη της Mercedes GL63 AMG

(31/5/2012)

Η Mercedes αποκάλυψε την GL63 AMG, που είναι το πρώτο μοντέλο της γκάμας GL που ασχολήθηκε ο βελτιωτικός οίκος αναβαθμίζοντάς το αισθητικά και μηχανικά.

Η εκρηκτική Mercedes-Benz GL63 AMG εφοδιάζεται με έναν διπλοτούρμπινο V8 κινητήρα 5,5 λτ., ο οποίος αποδίδει 557 ίππους και 760 Nm ροπή. Η μεταφορά της κίνησης πραγματοποιείται και στους 4 τροχούς με τη μόνιμη τετρακίνηση, ενώ φορά ένα αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων AMG Speedshift. Τη διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα έχει τη δυνατότητα να την ολοκληρώνει σε μόλις 4,9 δλ., ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά και σταματά στα 250 χλμ./ώρα.
Εμφανισιακά, φορά ένα νέο «κουστούμι» που διαθέτει νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, ενώ διαθέτει μαύρα και χρωμιωμένα διακοσμιτικά. Εντυπωσιακή είναι και η εικόνα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου όπου έχει τοποθετηθεί μια βελτιωμένη εξάτμιση με 4πλή απόληξη. Όσον αφορά στο εσωτερικό του, το ισχυρό SUV δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα από την «απλή» έκδοση της GL, ωστόσο οι δερμάτινες επενδύσεις, τα φωτιζόμενα μαρσπιέ και τα ηλεκτρικά καθίσματα είναι λίγα από αυτά που προσφέρουν στην GL63 AMG την πολυτέλεια που της αρμόζει.
Η Mercedes Benz GL63 AMG, σύμφωνα με τη γερμανική φίρμα, θα βρίσκεται στην ευρωπαϊκή αγορά το Νοέμβριο του 2012, ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές της Αμερικής θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το πρώτο τετράμηνο του 2013. Τέλος, δεν ανακοινώθηκε ακόμα η αξία της, κάτι που θα συμβεί τις τελευταίες μέρες πριν την κυκλοφορία της.

Στο πίσω μέρος της Mercedes GL63 AMG εντυπωσιάζει η εξάτμιση με την 4πλή απόληξη.

Στο πίσω μέρος της Mercedes GL63 AMG εντυπωσιάζει η εξάτμιση με την 4πλή απόληξη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN