Αισθητές είναι οι εξωτερικές αλλαγές για τη νέα Porsche Panemera, τόσες όσες ακριβώς χρειαζόταν για να προσφέρει έναν πιο «φρέσκο» αέρα στο πολυτελές 5πορτο μοντέλο.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αισθητές είναι οι εξωτερικές αλλαγές για τη νέα Porsche Panemera, τόσες όσες ακριβώς χρειαζόταν για να προσφέρει έναν πιο «φρέσκο» αέρα στο πολυτελές 5πορτο μοντέλο.

H νέα Porsche Panamera & Panamera Plug In Hybrid

6.961 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2013)

Με αισθητή ανανέωση και την προσθήκη υβριδικής τεχνολογίας, η Porsche Panamera έκανε την εμφάνισή της στον «κυβερνοχώρο» με αρκετές… αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Αισθητές είναι οι εξωτερικές αλλαγές για τη νέα Porsche Panemera, τόσες όσες ακριβώς χρειαζόταν για να προσφέρουν έναν πιο «φρέσκο» αέρα στο πολυτελές 5πορτο μοντέλο. Συγκεκριμένα, διαθέτει μια επανασχεδιασμένη μάσκα με νέα εμπρός φωτιστικά σώματα, ενώ στο πίσω μέρος νέος είναι ο προφυλακτήρας όπως και τα φωτιστικά σώματα. 
Το σημαντικότερο στοιχείο όμως για τη νέα Porsche Panamera είναι η προσθήκη της έκδοσης Panamera S Plug In Hybrid, που αποτελεί την υβριδική εκδοχή, η οποία μπαίνει στη... πρίζα. Η «πράσινη» έκδοση εφοδιάζεται με έναν 3λιτρο V6 κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα που αντλεί ενέργεια από μπαταρίες λιθίου. Οι δύο κινητήρες αποδίδουν συνδυαστικά 410 ίππους, εξασφαλίζοντας επιδόσεις 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 5,5 δλ. και τελική του ταχύτητα που φτάνει έως τα 269 χλμ./ώρα.
Η υβριδική τεχνολογία έχει μειώσει σημαντικά τόσο την κατανάλωση όσο και τις εκπομπές ρύπων, αφού η πρώτη ανέρχεται στα 3,1 λτ./100 χλμ., ενώ οι εκπομπές CO2 είναι λιγότερες από 100 γρ./χλμ. Η Panamera S E-Hybrid μπορεί μάλιστα να κινείται μέχρι και 35 χλμ. αμιγώς ηλεκτρικά με ταχύτητες έως και 133 χλμ./ώρα.
Για τους πιο… γρήγορους τώρα, η έκδοση Panamera S εφοδιάζεται με έναν διπλοτούρμπινο 3λιτρο V6 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 413 ίππους και 521 Nm ροπής (μια αύξηση δηλαδή 19 ίππων και 19 Nm ροπής σε σχέση με την προηγούμενη γενιά της Panamera). Παρά όμως της αύξησης της ιπποδύναμης και της ροπής, η κατανάλωση έχει μειωθεί 18%. Περισσότερα στοχεία θα έχουμε μελλοντικά και όταν η νέα Porsche Panamera αποκαλυφθεί επίσημα στο Σαλόνι της Σαγκάης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
citroen