Το ανανεωμένο Ford Mondeo διαθέτει ανασχεδιασμένη μάσκα μπροστά, με μεγάλα επιμήκη φωτιστικά σώματα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Ford Mondeo διαθέτει ανασχεδιασμένη μάσκα μπροστά, με μεγάλα επιμήκη φωτιστικά σώματα.

Με τον 1,5 EcoBoost το ανανεωμένο Mondeo

11.480 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2013)

Η Ford λανσάρει την ανανεωμένη έκδοση του Mondeo, βασισμένη στο μοντέλο που είχε παρουσιαστεί το 2012 και το οποίο θα διατεθεί πρώτα στην Κίνα και μετά στην Ευρώπη, με τον νέο 1,5 λτ. κινητήρα.

Το facelift περιλαμβάνει ανασχεδιασμένη μάσκα μπροστά, με μεγάλα επιμήκη φωτιστικά σώματα, ενώ στο πίσω μέρος η σχεδίαση των φώτων είναι πιο στενόμακρη και σπορτίφ.Στο εσωτερικό, αν και δεν υπάρχουν εικόνες, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μια νέα κονσόλα εμπλουτισμένη με ψηφιακές λειτουργίες, ενώ τα μπροστινά καθίσματα έχουν περισσότερες επιλογές για την εύρεση της κατάλληλης θέσης.Στο επίπεδο κινητήρα, το νέο Mondeo θα τροφοδοτείται από τον καινούργιο 4κύλινδρο 1,5 λτ. EcoBoost turbo κινητήρα βενζίνης, που αποδίδει 178 ίππους και 240 Nm ροπής, ενώ συνδυάζει υπερσυμπίεση, άμεσο ψεκασμό καυσίμου και μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων, με μέση κατανάλωση τα 6,9 λτ./100 χλμ.Τώρα, στα πλαίσια του ότι η Ford δείχνει να ενδιαφέρεται πολύ για τις αγορές εκτός Ευρώπης και ιδιαίτερα για την κινεζική, έδωσε προτεραιότητα στο λανσάρισμα του ανανεωμένου Mondeo στην τοπική αγορά, καθώς πιστεύει στην ανάπτυξη των μεριδίων της στο 6% περίπου (από 3% που είναι σήμερα), ενώ ελπίζει να πουλήσει μέχρι 110.000 μονάδες ετησίως.
Τέλος, η Ford θα φέρει το νέο Mondeo και στην Ευρώπη το προσεχές διάστημα με τον ίδιο οικονομικό κινητήρα, ενώ η τιμή του στην τοπική αγορά της Κίνας ξεκινά από τα 18.900 ευρώ περίπου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda