Η δύναμη στην AMG C63  Coupe θα παρέχεται από έναν twin-turbo 4 λίτρων V8 κινητήρα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η δύναμη στην AMG C63 Coupe θα παρέχεται από έναν twin-turbo 4 λίτρων V8 κινητήρα.

Mercedes-AMG C63 Coupe

4.020 Επισκέψεις στο άρθρο (18/8/2015)

Οι πρώτες εικόνες της Mercedes-AMG C63 Coupe έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, ενώ η Mercedes δημοσίευσε και teaser-video.

Οι φωτογραφίες φαίνεται να λαμβάνονται κατά τη διάρκεια κάποιου είδους δοκιμής και αν και κάπως θολές μας αποκαλύπτουν την επιθετική φιλοσοφία του μοντέλου που διακρίνεται στον μπροστινό προφυλαχτήρα. Επιπλέον στη μάσκα η γρίλια διαθέτει μία διπλή χρωμιωμένη μπάρα και ένα σπορ κάτω αεραγωγό που μοιάζει με τους υπόλοιπους που φοράνε τα μοντέλα της AMG σειράς. 
Προχωρώντας προς το πίσω μέρος θα δούμε τις αεροδυναμικές πλαϊνές ποδιές, σήματα «V8 Biturbo» και τη διακριτική πίσω αεροτομή. Το κουπέ υψηλών επιδόσεων διαθέτει επίσης ένα κομψό πίσω προφυλακτήρα, ένα διαχύτη και ένα σύστημα εξάτμισης με 4 σωλήνες εξαγωγής.
Η δύναμη στην AMG C63 Coupe θα παρέχεται από έναν twin-turbo 4 λίτρων V8 κινητήρα. Για την έκδοση S θα αποδίδει 510 ίππους και 698 Nm ροπής και η μετάδοση θα επιτυγχάνεται μέσω ενός επτατάχυτου κιβώτιου AMG SPEEDSHIFT MCT. Το μοντέλο της Mercedes θα επιταχύνει από τα 0 στα 100 km/h σε περίπου 3,9 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 289 km/h. Στην αρχική έκδοση ο ίδιος κινητήρας θα αποδίδει 475 ίππους με επιδόσεις 4 δλ. για τα 0-100 km/h και τελική 250 km/h.

Για την έκδοση S θα αποδίδει 510 ίππους και 698 Nm ροπής και η μετάδοση θα επιτυγχάνεται μέσω ενός επτατάχυτου κιβώτιου AMG SPEEDSHIFT MCT

Για την έκδοση S θα αποδίδει 510 ίππους και 698 Nm ροπής και η μετάδοση θα επιτυγχάνεται μέσω ενός επτατάχυτου κιβώτιου AMG SPEEDSHIFT MCT

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
citroen