Αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση εντοπίζονται στους νέους σπορ προφυλακτήρες και πλαϊνές ποδιές και τις νέες ζάντες αλουμινίου 15 και 16 ιντσών.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση εντοπίζονται στους νέους σπορ προφυλακτήρες και πλαϊνές ποδιές και τις νέες ζάντες αλουμινίου 15 και 16 ιντσών.

Νέο Fiat 500S

6.476 Επισκέψεις στο άρθρο (2/3/2016)

Το νέο Fiat 500S εμφανίστηκε στο Σαλόνι της Γενεύης έχοντας αέρα ανανέωσης.

Λίγο καιρό μετά την παρουσίαση του ανανεωμένου Fiat 500, ήρθε και η ώρα του Fiat 500S να δεχτεί την αισθητική φροντίδα της Fiat, κάνοντας ντεμπούτο στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.  
Αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση εντοπίζονται στους νέους σπορ προφυλακτήρες και πλαϊνές ποδιές και τις νέες ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών. Προαιρετικά, οι αγοραστές θα μπορούν επίσης να το αποκτήσουν με ζάντες 16 ιντσών με ματ φινίρισμα. Στο εξωτερικό έχουν επίσης προστεθεί διάφορα φινιρίσματα στο χρώμα του γραφίτη, πίσω φιμέ κρύσταλλα, καθώς και χρωμιωμένη  απόληξη της εξάτμισης.
Μπαίνοντας στο εσωτερικό, ανανεώσεις έχουν γίνει στα καθίσματα και την επένδυση οροφής με πινελιές μπλε, λευκού ή κίτρινου χρώματος. Ο πίνακας οργάνων TFT είναι στάνταρ και δένει με το ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση ταμπλό καθώς και με  σπορ τιμόνι 3 ακτίνων.
Η Fiat εξόπλισε επίσης το ανανεωμένο 500S με νέα U-connect οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 7 ιντσών στον στάνταρ εξοπλισμό, που μπορεί να συνεργαστεί με ηχοσύστημα BeatsAudio ισχύος 440 W.
Το ανανεωμένο Fiat 500S θα αρχίσει να πωλείται από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους χωρίς να έχει ανακοινωθεί η τελική του τιμή. Θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα αμαξώματος, το έντονο «Electronica Blue» και ένα νέο πράσινο με ματ υφή.

Το εξωτερικό έχουν επίσης προστεθεί διάφορα φινιρίσματα στο χρώμα του γραφίτη, πίσω φιμέ κρύσταλλα, καθώς και χρωμιωμένη  απόληξη της εξάτμισης.

Το εξωτερικό έχουν επίσης προστεθεί διάφορα φινιρίσματα στο χρώμα του γραφίτη, πίσω φιμέ κρύσταλλα, καθώς και χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green