Αυτό είναι το νέο ABT Audi SQ7.

Αυτό είναι το νέο ABT Audi SQ7.

Νέο ABT Audi SQ7

7.838 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2016)

Μια ακόμη πιο ισχυρή και αρκετά βελτιωμένη έκδοση του πολυτελούς SUV της Audi δημιούργησε ο γνωστός βελτιωτικός οίκος ΑΒΤ.

Το επιβλητικό Audi SQ7 δεν είναι μόνο ένα πολυτελές SUV, είναι και πολύ γρήγορο επίσης. Η Audi το έχει εξοπλίσει με έναν twin-turbo V8 κινητήρα diesel, ο οποίος αποδίδει 435 ίππους και μπορεί να επιταχύνει το SQ7 από 0-100, σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ωστόσο, ο βελτιωτικός οίκος ABT φαίνεται ότι... δεν ικανοποιήθηκε και τόσο από αυτή την ισχύ και επενέβη στα ηλεκτρονικά του SQ7, παρουσιάζοντας την δική τους έκδοση. Με επέμβαση στην ECU του κινητήρα, η ισχύς του ανέβηκε στους 520 ίππους και τα 970 Nm ροπής, ενώ ο χρόνος του 0-100 ανακοινώνεται ότι μειώθηκε κατά 0.3 δευτερόλεπτα σε σχέση με το «απλό» SQ7!
H νέα έκδοση, που φέρει την υπογραφή της ABT, είναι επίσης εξοπλισμένη με σύστημα «Sound Control», το οποίο φέρνει τον ήχο του τερατώδους V8 κινητήρα μέσα στην καμπίνα μέσω του ηχοσυστήματος, σε περίπτωση που ο οδηγός επιθυμεί μια διαφορετική «χροιά» ηχητικής απόλαυσης. Το σύστημα ρυθμίζεται γρήγορα μέσω των χειριστηρίων της κεντρικής κονσόλας.

Δεν αλλάζουν πολλά άλλα στο μοντέλο, ωστόσο το ABT SQ7 είναι κατά 20 χιλιοστά χαμηλότερο, ενώ σε ταχύτητες άνω των 70 χιλιομέτρων, ανυψώνεται αυτόματα κατά την ίδια απόσταση. Στις ζάντες, είναι διαθέσιμα τα σετ DR και FR της ABT, που έχουν διάμετρο 22 ιντσών και εξοπλίζονται με ελαστικά 295/35 R22, ενώ ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει το SQ7 του με αποστάτες τροχών πάχους 30 χιλιοστών. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
citroen