Αν υπήρχε οικογενειακό «άρμα», αυτή θα ήταν η μορφή του.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αν υπήρχε οικογενειακό «άρμα», αυτή θα ήταν η μορφή του.

Βρέξει χιονίσει, το X-Trail σιγά μην κολλήσει

7.056 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2016)

Χειμώνας είναι, για κάποιους τα χειμερινά ελαστικά ίσως να μην αρκούν. Ενδεχομένως, ούτε τα χιονολάστιχα με καρφιά. Η Nissan μεριμνά και κάνει το SUV της τανκ.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, βασανιζόμαστε από την προσμονή που οδηγεί στην εξής απορία: πότε θα ρίξει λίγο χιόνι (όσοι είμαστε παγιδευμένοι στο κλεινόν άστυ, τουλάχιστον).

Το πριν και το μετά. Δεν τις λες και λίγες τις αλλαγές.

Το πριν και το μετά. Δεν τις λες και λίγες τις αλλαγές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στις ορεινές περιοχές, ωστόσο, δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Το αντίθετο. Πολλές φορές γινόμαστε μάρτυρες αποκλεισμένων χωριών, δρόμων πακτωμένων με «άσπρη μαγεία» και αυτοκινήτων που μάταια σπινάρουν τους τροχούς τους, σε αναζήτηση μιας όασης πρόσφυσης. Δεν θα ήταν ιδανικό, να υπάρχει κάτι που να σε αφήνει να χαρείς τον χιονοπόλεμο ξέγνοιαστος;
 

Η Νissan Καναδά, ως άλλος `Aγιος Βασίλης, άκουσε τις ευχές και παρουσίασε το X-Trail Warrior. Στη Βόρειο Αμερική ονομάζεται «Rogue», οπότε κάνει και νύξη με τη νέα ταινία Star Wars. Ο οδηγός του «αρματοειδούς» SUV ατενίζει τον κόσμο 58 εκατοστά πάνω από το έδαφος, ευγενική χορηγία των –ύψους 76, μήκους 122 και πλάτους 38 εκατοστών- ερπυστριών.
 
Οι Καναδοί υποστηρίζουν πως το Rogue Warrior μπορεί να κινηθεί με ταχύτητα 100 χλμ./ώρα ακόμα και σε πυκνό χιόνι, ενώ μπορεί να σκαρφαλώσει σε γωνία 45 μοιρών. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε παρόμοιο Nissan, καθώς πέρσι είχε κάνει την εμφάνισή του ένα ανάλογης φιλοσοφίας Juke Nismo.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
citroen