Στο εσωτερικό έχει αλλάξει το τιμόνι που είναι τριάκτινο πλέον, οι δύο οθόνες έχουν ενωθεί σχηματίζοντας μία ενιαία και έχει αναβαθμιστεί η επιφάνεια αφής μέσω της οποίας γίνεται ο χειρισμός του infot
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο εσωτερικό έχει αλλάξει το τιμόνι που είναι τριάκτινο πλέον, οι δύο οθόνες έχουν ενωθεί σχηματίζοντας μία ενιαία και έχει αναβαθμιστεί η επιφάνεια αφής μέσω της οποίας γίνεται ο χειρισμός του infotainment.

Περισσότερη S-class

4.003 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2017)

Με τη δημοσίευση ακόμα περισσότερων φωτογραφιών από την ανανεωμένη S-class αποκτούμε εικόνα τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό.

Η Mercedes-Benz έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες επιπλέον πληροφορίες για το πολυτελέστατο σεντάν της, την S-class. Οι Γερμανοί αναμένεται ότι θα παρουσιάσουν επίσημα το ανανεωμένο τους μοντέλο στην έκθεση της Σαγκάης. Μέχρι τότε, όμως, δημοσιεύσανε αυτές τις φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου (αν και όχι πολύ καλά) και το μπροστά μισό της καμπίνας. Σε συνδυασμό με τις φωτογραφίες που είχαμε δημοσιεύσει πριν κάποιες μέρες αποκτούμε σταδιακά μια πιο σφαιρική άποψη για την εικόνα του ανανεωμένου μοντέλου της Mercedes.

Στο εξωτερικό βλέπουμε μπροστά τη μάσκα στην οποία ξεχωρίζουν οι τρεις σειρές LED φώτα που το σχήμα τους θυμίζει μπούμερανγκ.

Στο εξωτερικό βλέπουμε μπροστά τη μάσκα στην οποία ξεχωρίζουν οι τρεις σειρές LED φώτα που το σχήμα τους θυμίζει μπούμερανγκ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αν και δεν είναι εύκολο να εντοπίσουμε όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει, σίγουρα μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι τα εμπρός φωτιστικά περιλαμβάνουν LED λάμπες και ότι σχηματίζεται ένα μοτίβο που θυμίζει μπούμερανγκ με μια διάταξη τριών σειρών. Κρίνοντας από την εμπρός γρίλια, πιθανότατα πρόκειται για την κορυφαία έκδοση, Maybach.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δύο βασικές αλλαγές. Η πρώτη αφορά το τιμόνι το οποίο είναι εντελώς νέο και, μάλλον, θα φέρει υπογραφή της Maybach στο κάτω μέρος. Η δεύτερη αλλαγή αφορά τις δύο οθόνες 12.3 ιντσών οι οποίες πλέον δεν χωρίζονται αλλά η Mercedes αποφάσισε να τις ενώσει και έτσι να δημιουργήσει μια ultra-wide οθόνη ώστε να δημιουργήσει μια πιο πλήρη εμπειρία.Επίσης έχει αλλάξει το χειριστήριο αφής του συστήματος infotainment και θα είναι διαθέσιμες αναβαθμίσεις στο εσωτερικό καθώς και στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Πέραν αυτών, η ανανεωμένη S-class θα εξοπλιστεί με ακόμα περισσότερα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού φέρνοντας τη ναυαρχίδα των  Γερμανών πιο κοντά στην αυτόνομη οδήγηση. Επιπλέον, πέρα από τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου θα αναβαθμιστεί και η plug-in υβριδική έκδοση θα δεχτεί νέο λογισμικό με το οποίο θα αυξηθεί η ηλεκτρική της αυτονομία και θα φτάσει τα 50 χλμ.

Η Mercedes έχει προγραμματίσει την παρουσίαση του μοντέλου για τις 19 Απριλίου στην έκθεση της Σαγκάης αλλά δε θα μας κάνει έκπληξη αν αποκαλυφτούν και άλλες λεπτομέρειες μέχρι τότε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda