Χωρίς ίχνος καμουφλάζ εντοπίστηκε το νέο Volkswagen Touareg.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Χωρίς ίχνος καμουφλάζ εντοπίστηκε το νέο Volkswagen Touareg.

Ακάλυπτο το νέο Touareg

6.121 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2017)

Χωρίς ίχνος καμουφλάζ εντοπίστηκε το νέο Volkswagen Touareg και έτσι δεν άργησαν να διαρρεύσουν οι πρώτες εικόνες από το νέο γερμανικό μοντέλο.

Ο συναρπαστικός σχεδιασμός του Touareg επιβεβαιώνει πως οι σχεδιαστές της μάρκας έκαναν καλή δουλειά συμπληρώνοντας την εμφάνιση του νέου SUV με σπορ χαρακτήρα, κάτι το οποίο γίνεται άμεσα αντιληπτό κοιτώντας τις φωτογραφίες.

Στην εξωτερική του σχεδίαση, το Touareg φέρει πολλές ομοιότητες με το πρωτότυπο T-Prime.

Στην εξωτερική του σχεδίαση, το Touareg φέρει πολλές ομοιότητες με το πρωτότυπο T-Prime.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στην εξωτερική του σχεδίαση, το Touareg φέρει πολλές ομοιότητες με το πρωτότυπο T-Prime που παρουσιάστηκε στο περασμένο σαλόνι αυτοκινήτου στο Πεκίνο. Σημείο αναφοράς αποτελούν η τεράστια και με πολύ χρώμιο γρίλια στην μάσκα, η οποία εφάπτεται με τα φανάρια και τονίζει τον macho χαρακτήρα του μοντέλου, όπως και τα LED φώτα ημέρας σε σχήμα C -χαμηλά και στην άκρη του προφυλακτήρα- που δίνουν ένα high-tech τόνο στο αμάξωμα. 

Στο πίσω μέρος την προσοχή τραβάει το σύστημα διπλής απόληξης εξάτμισης, αλλά και τα όμορφα σχεδιασμένα φώτα, που βρίσκονται στο καμπυλωτό αμάξωμα, θυμίζοντας κάτι από Porsche Macan.
Η παραγωγή θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο στη Μπρατισλάβα, της Σλοβακίας. Είναι ήδη προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Νοέμβριο, πράγμα που σημαίνει ότι η επίσημη αποκάλυψη θα λάβει χώρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Σχετικά με τη γκάμα των κινητήρων το VW Touareg θα έρχεται με τους ίδιους δύο κινητήρες που συναντάμε στο Audi Q7, δηλαδή τον 3λιτρο TFSI των 333 ίππων και τον 3.0 TDI των 272 ίππων. Έπειτα θα παρουσιαστεί μια ultra έκδοση με 218 άλογα και κατανάλωση στα 5,5 λτ./100 χλμ. κατανάλωση, ενώ μελλοντικά θα παρουσιαστεί και η υβριδική εκδοχή του η οποία θα αποτελείται από ένα 2λιτρο TSI απόδοσης 248 και έναν ηλεκτροκινητήρα 134 ίππων και 349 Nm ροπής. Η συνδυαστική ιπποδύναμη θα ανέρχεται στα 375 και η ροπή θα αγγίζει τα 700 Nm (!), ενώ η μέση κατανάλωση θα ανέρχεται στα 2,7 λτ./100 χλμ. Όσο για τις επιδόσεις; Υπολογίστε 6,0 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα, και 50 χλμ. αυτονομίας με τις μπαταρίες.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green