Tο νέο crossover, έχει πολλές ομοιότητες με το Kona της Hyundai.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο νέο crossover, έχει πολλές ομοιότητες με το Kona της Hyundai.

Νέο Kia Stonic

8.164 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2017)

Μετά τις πρώτες εικόνες που έκαναν την εμφάνισή τους για το νέο Kia Stonic, ήρθαν στην επιφάνεια και άλλες που παρουσιάζουν το μοντέλο της Kia.

Tο νέο crossover, έχει πολλές ομοιότητες με το Kona της Hyundai. Η διχρωμία που προσφέρεται στο αμάξωμα είναι τo βασικό χαρακτηριστικό, με το Stonic να έχει πάει ένα βήμα παραπέρα, προσθέτοντας και τα εξωτερικά καπάκια καθρεπτών, ενώ βλέπουμε πως στο μπροστινό μέρος έχει υιοθετηθεί η «μύτη της τίγρης».

Το νέο Stonic θα έχει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Φρανκφούρτη τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Το νέο Stonic θα έχει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Φρανκφούρτη τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σε ότι αφορά τους εσωτερικούς χώρους, το εξωτερικό χρώμα θα βρίσκεται και στην κεντρική κονσόλα, ενώ σε ότι αφορά τη σχεδίαση χαρακτηρίζεται σύγχρονη. Από κει και πέρα το σύστημα infotainment θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω μιας οθόνης αφής, ενώ θα υποστηρίζονται οι εφαρμογές Apple CarPlay, Android Auto και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού. Σε περίπτωση που στο πίσω μέρος κάθονται τρεις επιβάτες, ο μεσαίος θα έχει κάπου να βάλει τα πόδια, λόγω του ίσιου πατώματος, ενώ το πορτμπαγκάζ έχει χωρητικότητα 352 λίτρα.   
 

Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα το Stonic θα προσφερθεί στις ευρωπαϊκές αγορές με τέσσερις επιλογές. Έναν υπερτροφοδοτούμενο 1.000άρη κινητήρα βενζίνης απόδοσης 120 αλόγων και τον βενζινοκινητήρα που βρίσκουμε στο Picanto των 1,25 λτ. Επιπλέον, θα προσφερθεί ένας βενζινοκινητήρας 1,4 λτ. και ένας 1.600αρης πετρελαιοκινητήρας, ενώ δεν αποκλείεται στην Βόρεια Αμερική να κυκλοφορήσει και δεύτερος βενζινοκινητήρας 1,6 λίτρων. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα διεθνή μέσα αναμένεται να υπάρξει και η επιλογή ενός τετρακίνητου συστήματος μετάδοσης κίνησης.

Τέλος να αναφέρουμε πως το νέο Stonic θα έχει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Φρανκφούρτη τον προσεχή Σεπτέμβρη, όπου θα ξεκινήσουν και οι πωλήσεις του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
NISSAN