Τις τελευταίες λεπτομέρειες του Skoda Kodiaq RS ελέγχει η εταιρεία.

Στο Nurburgring το Skoda Kodiaq RS

3.411 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2018)

Τις τελευταίες λεπτομέρειες του Skoda Kodiaq RS φαίνεται πως ελέγχει η εταιρεία, λίγο πριν αποκαλύψει και επίσημα το καυτό μοντέλο, το οποίο εντοπίστηκε από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς να πραγματοποιεί δοκιμές στην πίστα Nurburgring.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου το Kodiaq RS θα λανσαριστεί μέσα στο 2018, τα οποία επικαλούμενα κύκλους της εταιρείας αναφέρουν ότι το μοντέλο θα έχει εξαιρετικά μεγάλη ροπή. Επιπλέον, το ισχυρό SUV θα διατίθεται με κινητήρα diesel, ενώ είναι πιθανό να υπάρχει στη γκάμα και ένας κινητήρα βενζίνης. 

Ψήφος εμπιστοσύνης για την κίνηση του μοντέλου λέγεται ότι θα δοθεί στον 2.0 Bi-Τurbo TDI κινητήρα του γερμανικού group, ο οποίος αποδίδει 240 ίππους, με κάποια σενάρια να μιλούν για μια βελτιωμένη version του με ακόμη μεγαλύτερη ιπποδύναμη. Έπειτα, δεδομένος θεωρείται ο εφοδιασμός του με DSG κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ δεν αποκλείεται και η τετρακίνηση. Όσον αφορά στον βενζινοκινητήρα ο 2.0 TSI μοιάζει η πιο ενδεδειγμένη λύση.
Όπως είναι αναμενόμενο οι άνθρωποι της Skoda θα φροντίσουν να κάνουν πιο «επιθετική» την εικόνα του μεγάλου SUV προσθέτοντας σπορ στοιχεία, όπως ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με μεγαλύτερους αεραγωγούς, ζάντες μεγαλύτερων διαστάσεων, διπλές απολήξεις της εξάτμισης, αεροτομή και τα χαρακτηριστικά λογότυπα RS στη μάσκα και το πίσω μέρος.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί εκτός από το Kodiaq RS, η Skoda εργάζεται πάνω σε μία πιο ισχυρή έκδοση του Superb. Μάλιστα φημολογείται πως το Superb RS θα παίρνει ισχύ από το μοτέρ που τροφοδοτεί το Volkswagen Golf R.

Mercedes
skoda