Η Porsche 911 Speedster II Concept.

Το μοντέλο αποτελεί ένα από τα επετειακά αυτοκίνητα που θα κατασκευάσει η γερμανική μάρκα για τα 70 χρόνια ζωής που συμπληρώνει.

Το δεύτερο concept της επερχόμενης Porsche 911 Speedster έρχεται με ένα κόκκινο χρώμα, ενώ είναι εξοπλισμένο με νέους τροχούς 21 ιντσών.

Κατασκευάζεται η 911 Speedster II Concept

1.995 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2018)

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι εδώ και λίγες ώρες άνοιξε και επίσημα τις πύλες του για τους εκπροσώπους του Τύπου, με αποτέλεσμα τα μοντέλα να έρχονται με μορφή χιονοστιβάδας. Ένα από αυτά είναι η Porsche 911 Speedster II Concept.

Το μοντέλο το οποίο αποτελεί ένα από τα επετειακά αυτοκίνητα που θα κατασκευάσει η γερμανική μάρκα για τα 70 χρόνια ζωής που συμπληρώνει, θα ξεκινήσει την παραγωγής της μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019 και αναμένεται να παραχθούν μόλις 1.948 μονάδες του κάμπριο μοντέλου. Φυσικά και ο αριθμός των μονάδων δεν είναι τυχαίος καθώς έχει άμεση σχέση με την πρώτη Porsche 356, η οποία έλαβε την πρώτη της άδεια στις 8 Ιουνίου του 1948.
 
Το δεύτερο concept της επερχόμενης Porsche 911 Speedster έρχεται με ένα κόκκινο χρώμα, ενώ είναι εξοπλισμένο με νέους τροχούς 21 ιντσών. Στο εσωτερικό οι γερμανοί κατασκευαστές έχουν εγκαταστήσει μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία έτσι ώστε ο συνδυασμός της με το κόκκινο χρώμα στο εξωτερικό να τονίζει ακόμα περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα της.
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο αναπτύχθηκε από την Porsche Motorsport στο Weissach σε συνεργασία με τις Style Porsche και Porsche Exclusive Manufaktur. Το σώμα του αυτοκινήτου βασίζεται στην 911 Carrera 4 Cabriolet και το σασί προέρχεται από την 911 GT3. Τα φτερά όσο και το καπό αλλά και το κάλυμμα της μηχανής είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ σύνθετο υλικό από ανθρακονήματα.
 
Τέλος σε ότι αφορά τη μονάδα ισχύος, η Porsche 911 Speedster II Concept παίρνει ισχύ από ένα ατμοσφαιρικό εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα, ο οποίος θα προσφέρει πάνω από 500 ίππους. Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο αναμένονται μελλοντικά.

peugeot
NISSAN