24 ώρες με το best seller Nissan Qashqai
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

24 ώρες με το best seller Nissan Qashqai

198.526 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2020)

Το Nissan Qashqai είναι το best seller crossover της ελληνικής αγοράς. Ζώντας 24 ώρες μαζί του δεν χρειάζεται να είσαι ειδήμων για να καταλάβεις το γιατί.

Παρότι ο ανταγωνισμός στην κατηγορία των μικρομεσαίων crossover γίνεται ολοένα πιο σκληρός, το αυτί του Nissan Qashqai δεν δείχνει να ιδρώνει: Ο εμπνευστής μιας ιδέας που έκανε τους άλλους να ακολουθήσουν έχει με το μέρος του τα εφόδια για να δικαιολογήσει τη best seller φήμη του. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πρωϊνός καφές
Το Nissan Qashqai, παρότι πέρασαν 7 χρόνια από την παρουσίαση της τρέχουσας γενιάς, παραμένει επίκαιρο. Δεν παίρνει ρίσκα, αλλά δεν απογοητεύει κιόλας, όντας μοντέρνο και καλαίσθητο ειδικά στη ανανεωμένη του σειρά, που κυκλοφορεί τα τελευταία 3 χρόνια. Παρά τα σχεδόν 4,4 μέτρα του, μέσα στην πόλη είναι απρόσμενα ευέλικτο και εύχρηστο με πολύ καλή ορατότητα σε όλες τις κατευθύνσεις και κάμερα όπισθεν. O Σαββατιάτικος πρωινός καφές στο κέντρο της πόλης δεν είναι πρόβλημα. Φύγαμε για τον εβδομαδιαίο εφοδιασμό τροφίμων και όχι μόνο. Στο εσωτερικό του Nissan Qashqai η ποιότητα των υλικών είναι καλύτερη από ποτέ, ενώ το τιμόνι είναι αυτό που χρειαζόταν από την αρχή, τόσο σε εικόνα, όσο και αίσθηση.Ο premium χαρακτήρας τονίζεται από τον πλήρη εξοπλισμό της πλούσιας έκδοσης Techna AD1, τη στιγμή που η πανοραμική οροφή ανεβάζει τη διάθεση φωτίζοντας το εσωτερικό της πρακτικής καμπίνας. Σε όλα τα παραπάνω, πρέπει να υπολογίζει κανείς και το ποιοτικό περιβάλλον με τα καλά υλικά σε όλες τις επιφάνειες, το εξαιρετικό φινίρισμα και την απόλυτα σύγχρονη αισθητική του ταμπλό

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green