5 φωτογραφίες »

Tο 3008 θα λάβει έναν ανασχεδιασμένο πρόβολο με φώτα DRL εμπνευσμένα από τα καινούρια 208 και 508.

To ανανεωμένο Peugeot 3008

25.690 Επισκέψεις στο άρθρο (25/8/2020)

Οι πρώτες εικόνες του ανανεωμένου Peugeot 3008 ήρθαν στο φως ενώ αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία που θα κάνει ντεμπούτο. Διαβάστε τι αλλαγές θα έχει.


Oι πρώτες εικόνες για το ανανεωμένo Peugeot 3008 ήρθαν στην δημοσιότητα από φόρουμ φίλων της γερμανικής μάρκας, με την μάρκα από την πλευρά της να ανακοινώνει πως η επίσημη παρουσίαση της «φρέσκιας» έκδοσης του SUV θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου διαδικτυακά, αφού οι συνθήκες δεν της αφήνουν άλλη επιλογή.

Οι εικόνες που ήρθαν στο φως φανερώνουν πως το 3008 θα λάβει έναν ανασχεδιασμένο πρόβολο με φώτα DRL εμπνευσμένα από τα καινούρια 208 και 508, μεγαλύτερη γρίλια στο κέντρο και μεγαλύτερους αεραγωγούς στα δύο άκρα του προφυλακτήρα που σίγουρα θα προσφέρουν στο μοντέλο περισσότερο δυναμισμό.

Ελαφρώς αλλαγμένα θα είναι και τα πίσω φώτα καθώς τα γραφικά τους θα έχουν νέα σχεδίαση ενώ όσον αφορά τον εσωτερικό διάκοσμο, το 3008 θα εξοπλιστεί με νέο σύστημα infotainment με μια αρκετά μεγαλύτερη οθόνη που θα υποστηρίζει τις λειτουργίες του. Αλλες αλλαγές δεν προκύπτουν, αν και είναι πιθανό να υπάρχει διαφορετικό φινίρισμα στην κεντρική κονσόλα ή στις θύρες.

Η παλέτα των κινητήριων συνόλων θα παραμείνει ίδια και θα περιλαμβάνει επιλογές σε βενζίνη και diesel αλλά και την plug-in υβριδική έκδοση που θα συνεχίσει να ονομάζεται Hybrid4.

To Peugeot 3008 είναι τρίτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του στην Ευρώπη πίσω από το VW Tiguan και το Nissan Qashqai.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN