2 φωτογραφίες »

Το αυτοκίνητο στις εικόνες έχει το χαρακτηριστικό γαλάζιο (Performance Blue) χρώμα των μοντέλων Ν της Hyundai.

Πρώτη επίσημη «γεύση» του νέου Hyundai i20 N

3.899 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2020)

Το νέο Hyundai i20 N αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχει κάνει το επίσημο ντεμπούτο του και στο πλαίσιο αυτό η κορεατική μάρκα προχώρησε στην αποκάλυψη των πρώτων επίσημων teaser εικόνων.


Από όσα στοιχεία μας αποκαλύπτουν οι εικόνες φαίνεται πως οι σχεδιαστές έχουν εγκαταστήσει μεγαλύτερες εισόδους αέρα ενώ εφαρμόζουν επίσης ένα σπλίτερ το οποίο λαμβάνει έντονο κόκκινο χρώμα. Επίσης το ισχυρότερο i20, είναι εξοπλισμένο με κόκκινες δαγκάνες φρένων που αποκαλύπτονται μέσα από τους τροχούς 18 ιντσών. Το κόκκινο χρώμα κάνει την εμφάνισή του και στο πλάι, τονίζοντας τις ποδιές, ενώ μία αεροτομή είναι εγκαταστημένη στο πίσω μέρος της οροφής.
 
Το αυτοκίνητο στις εικόνες έχει το χαρακτηριστικό γαλάζιο (Performance Blue) χρώμα των μοντέλων Ν της Hyundai και πέραν του κόκκινου, συνδυάζεται με το μαύρο χρώμα που μεταξύ άλλων βλέπουμε στις κολόνες, τους καθρέπτες και την οροφή. Συνολικά, το επερχόμενο i20 N φαίνεται πολύ πιο επιθετικό από τους αντιπάλους όπως το VW Polo GTI και το Ford Fiesta ST, ωστόσο τελεσίδικα συμπεράσματα θα υπάρξουν μετά την πλήρη αποκάλυψη του μοντέλου.
 
Η Hyundai δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τις προδιαγραφές του κινητήρα για το i20 N. Το πιθανότερο είναι να διαθέτει έναν τούρμπο κινητήρα τεσσάρων κυλίνδρων χωρητικότητας 1,6 λίτρων που θα καταστήσει την ισχύ του κοντά στα 200 άλογα. Η μετάδοση της κίνησης θα γίνεται στους δύο εμπρός τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται ο εξοπλισμός του με το DCT αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.
 
Η κορεατική μάρκα μέχρι στιγμής δεν λέει κάτι περισσότερο από αυτά που σας αναφέραμε, δεσμεύεται όμως να αποκαλύψει σύντομα ακόμα περισσότερες πληροφορίες. Έτσι και αλλιώς το επίσημο ντεμπούτο του νέου i20 N δεν αργεί, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr.

AUTOFIT PASXA
4green