6 φωτογραφίες »

Νέα Alfa Romeo Giulietta Finale Edizione

9.188 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2021)

H Αlfa Romeo λέει αντίο στην Giulietta με μια μοναδική Finale Edizione έκδοση που προσφέρει, σύμφωνα με την φίρμα «σπορ αίσθηση, κομψότητα και δυναμισμό».

Η Alfa Romeo μπορεί να έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό να προσφέρει την Giulietta στις περισσότερες αγορές της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου, ωστόσο η εταιρεία συνεχίζει να προσφέρει το ιταλικό μικρομεσαίο ακόμα στην Aυστραλία. Και εκεί όμως, οι Ιταλοί ετοιμάζονται να βγάλουν το μοντέλο από τον τιμοκατάλογο, πριν το κάνουν όμως, αποφάσισαν να λανσάρουν μια νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση για να τιμήσουν την αποχώρηση του μοντέλου.


Η Finale Edizione θα προσφερθεί μόνο για 35 αυτοκίνητα με τιμή από 48.950 δολάρια Αυστραλίας (31.500 ευρώ) και σύμφωνα με την Alfa Romeo, η έκδοση αυτή έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει «σπορ αίσθηση, κομψότητα και δυναμισμό». Τα αυτοκίνητα θα προσφερθούν σε τρία μοναδικά χρώματα: Alfa White, Anodized Blue και Magnesium Grey Matte και θα συνδυάζονται με κίτρινες δαγκάνες φρένων και ίδιου χρώματος λεπτομέρειες στους δύο προφυλακτήρες. Η γρίλια, οι θήκες των καθρεπτών και οι πλαϊνές ποδιές έχουν φινίρισμα από ανθρακόνημα ενώ το αυτοκίνητο εξοπλίζεται επίσης με Magneti Marelli σύστημα εξάτμισης και 18άρες ζάντες αλουμινίου.

Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι μικρές και περιλαμβάνουν κίτρινες λεπτομέρειες και ραφές στο δερμάτινο τιμόνι και τα πατάκια. Η ηλεκτρική ηλιοροφή προσφέρεται επίσης στον στάνταρ εξοπλισμό.

Η Giulietta Finale Edizione βασίζεται στην έκδοση Veloce, κάτι που σημαίνει πως εξοπλίζεται με ένα τετρακύλινδρο μοτέρ 1,75 λίτρων που αποδίδει 240 άλογα και 340 Nm ροπής. Την κίνηση στέλνει αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.
 

peugeot
NISSAN