Και όμως έγινε, η CL έχει και ανοικτή μορφή, αλλά όχι από τη Mercedes
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Και όμως έγινε, η CL έχει και ανοικτή μορφή, αλλά όχι από τη Mercedes

Η ανοικτή CL-Class

(10/6/2009)

Όχι όμως από την ίδια τη Mercedes αλλά από βελτιωτή. Το μοντέλο προέρχεται από αμερικάνικη εταιρεία που ειδικεύεται στις κατά παραγγελία μετατροπές, και στο παρελθόν έχει δημιουργήσει ανοικτά οχήματα πολυτελείας ή μη. Αρκεί να το θέλει ο πελάτης και η NCE θα το φτιάξει!

Διαθέτετε περί τις 153.000 ευρώ για μια Mercedes αλλά το μοντέλο που επιθυμείται δεν υπάρχει σε μορφή cabrio; Κανένα πρόβλημα, ο οίκος NCE που εδρεύει στην Καλιφόρνια θα σας το φτιάξει στο πι και φι. Αυτό ακριβώς έγινε και στην περίπτωση της σειράς CL-Class της Mercedes. To υπερπολυτελές μοντέλο της γερμανικής φίρμας διαθέτει τα πάντα, όμως για μερικούς πελάτες η… οροφή είναι ένα πρόβλημα.

Κλειστή δένει αρμονικά με το αμάξωμα, αλλά ανοικτή δεν αποθηκεύεται πουθενά

Κλειστή δένει αρμονικά με το αμάξωμα, αλλά ανοικτή δεν αποθηκεύεται πουθενά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Έτσι ο οίκος που στο παρελθόν έχει μετατρέψει σε ανοικτά, μοντέλα όπως το Toyota Prius, την Cadillac CTS, το Hummer H2, το Toyota FJ Cruiser, και το Dodge Challenger, έβαλε το χεράκι του και στην περίπτωση του γερμανικού αυτοκινήτου, και μάλιστα όχι στην περίπτωση της απλής έκδοσης του, αλλά της AMG. H μετατροπή μπορεί να γίνει σε όλες τις εκδόσεις της CL, όμως όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες όταν αυτή είναι ανοικτή δεν αποθηκεύεται πουθενά, απλά παραμένει εκτεθειμένη. Γεγονός που σίγουρα θα παίζει το ρόλο του στην ορατότητα προς τα πίσω, και στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου.
AUTOFIT PASXA
4green