Δεν είναι απίθανο να δούμε κάποια 911 vintage για τον εορτασμό των 50 χρόνων του μοντέλου.

Δεν είναι απίθανο να δούμε κάποια 911 "vintage" για τον εορτασμό των 50 χρόνων του μοντέλου.

Επετειακή Porsche 911 50th anniversary

4.004 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2012)

Όπως φαίνεται, οι Γερμανοί ετοιμάζονται να γιορτάσουν με κάθε επισημότητα τη «χρυσή» επέτειο της Porsche 911, με μία ειδική έκδοση που θα παρουσιαστεί το 2013, στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Ο τόπος, όπως και η στιγμή για τον εορτασμό δεν έχουν επιλεγεί τυχαία, καθώς ήταν στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, του 1963, που η Porsche παρουσίαζε έναν μεγαλύτερο και πιο ισχυρό διάδοχο της 356. Μάλιστα η αρχική ονομασία του αυτοκινήτου ήταν 901, όμως μετά από διαμαρτυρίες της Peugeot, που είχε «καπαρώσει» τον συγκεκριμένο αριθμό για τα μελλοντικά της μοντέλα, άλλαξε σε 911. 
Επιστρέφοντας στο σήμερα, ο διευθυντής γραμμής παραγωγής της 911, August Achleitner, αποκάλυψε πως «κάτι ετοιμάζεται, κάτι ξεχωριστό» για την περίσταση. Ιδιαίτερες πληροφορίες δεν υπάρχουν, πιθανότατα όμως η εταιρία να μην περιοριστεί σε μία έκδοση με ελαφρά αυξημένη ιπποδύναμη και ένα συλλεκτικό ταμπελάκι στο εσωτερικό. Διόλου απίθανο είναι μάλιστα να δούμε και μερικές εντελώς καινούριες εκδόσεις, απόδειξη ότι το κλασικότερο γερμανικό σπορ αυτοκίνητο όλων των εποχών δεν έχει μόνο παρελθόν αλλά και μέλλον.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LEASING APRILIOS
skoda